Oameni cu care ne mândrim. Pensionat cu 230 milioane lunar, nu se oprește din muncă. Lucrează tot la stat, cu 90 de milioane

0
818

E vorba de lei vechi, desigur, ca să ne înțelegem de la început. Lei vechi, pensie și salariu lunar net.

Dar pe deplin meritate.

Astfel de oameni, cu totul remarcabili, nu au păcălit niciodată, pe nimeni. Au lucrat numai cu carte de muncă, niciodată ”la negru”, cum din păcate e plină România ca număr de cazuri.

Procurorul Florin Mornăilă (FOTO), un foarte valoros profesionist al procuratorii și magistraturii din România, până pe 31 octombrie a.c. șef al DIICOT Cluj, a fost angajat la Consiliul Județean Cluj, pe o funcție de expert, după ieșirea binemeritată la pensie.

Angajarea a fost făcută începând cu data de 1 noiembrie 2022, exact în ziua pensionării, la cabinetul președintelui Consiliului Județean Cluj, liberalul Alin Tișe. Fostul procuror șef a fost angajat direct, fără concurs, așa cum era și normal pentru un om cu o asemenea experiență, postul fiind ocupat prin semnătura președintelui CJ, Alin Tișe, un distins membru aL PNL.

Pensia dlui Mornăilă este de 23.000 de lei, adică 230 de milioane de lei vechi, net, lunar, mai pe înțelesul tuturor.

”Dispoziție privind numirea domnului Mornăilă Florin-Mihai pe funcţia contractuală de execuţie de expert în cadrul Compartimentului Cabinet Preşedinte”, este actul prin care dl Mornăilă a fost angajat ca expert la cabinetul lui Tișe.

Potrivit unor surse de la Serviciul Contabilitate-Salarizare din cadrul Consiliului Județean Cluj, salariul lunar a lui Mornăilă este de 9.000 de lei, net, adică 90 de milioane de lei vechi.

Prin urmare, valorosul jurist va avea un total al veniturilor sale lunare de 32.000 de lei, adică 320 de milioane de lei vechi, cifră rezultată din adunarea 230 de milioane (pensie)plus 90 de milioane (noul salariu de la stat). Fără îndoială, banii sunt meritați pe deplin, conform vastei experiențe și a remarcabilelor realizări profesionale de pe parcursul unei lungi și impresionante cariere de 25 de ani, cu carte de muncă.

Îi dorim pensie frumoasă și liniștită, precum și multe realizări în noua sa funcție domnului Florin Mornăilă.

Cu astfel de oameni ne mândrim și de asemenea oameni avem nevoie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here