Cum aduce PSD fotomodele pe funcții la stat și pe mii de euro salariu! (FOTO)

0
522
sdr

Lucrurile sunt simple. Trăim – și e doar începutul – cea mai mare criză economică a României, Europei și a omenirii din ultimii cel puțin 50 de ani.

Din nefericire, prețul facturilor de energie crește odios, inimaginabil, iar românii au ajuns deja să se sinucidă, să fie evacuați din case, din joburi, să ăți dea foc, să se împuște în cap sau, în cel mai ”fericit” caz, să cadă în depresii din cele mai grave, care le distrug viețile repede și sigur.

Iar perspectivele sunt din ce în ce mai negre. Salariile sunt la minim, joburile de desființează văzând cu ochii, iar pensiile nu se mai pot mări decât, poate, în cel mai fericit caz, doar anul viitor, repetăm, POATE, iar atunci cu un procent CU MULT SUB CIFRA OFICIALĂ SAU REALĂ A INFLAȚIEI! Adică se va încălca legea, dar statul român încalcă legea cu multă grație atunci când e vorba de propriii săi cetățeni sau pensionari. Evident, pentru mărirea lefurilor parlamentarilor ți a altor șefi, ștabi și ”zmei” s-au tot găsit bani în trecutul foarte apropiat, iar acum, cu puține zile în urmă, s-au găsit destui bani și pentru primari, viceprimari și președinți ai consiliilor județene.

Ei bine, ca să nu lungim vorba, ce face acum, în această situație critică, onor PSD-ul, condus cu atâta demnitate și onoare de Marcel Ciolacu, fostul datornic al lui Hayssam Omar, singurul terorist dovedit și condamnat definitiv în România, la 20 de ani de închisoare cu executare, pentru terorism?

Păi ce să facă PSD-ul lui Marcel în plină criză? Angajează la stat, pe un post foarte important la Agenția Națională pentru Reglementare în Energie (ANRE), o fată bună, foarte bună și foarte pregătită, cu multă expertiză profesională, un fotomodel de mare succes, Roxana Ilie (vezi FOTO mai sus, dar și mai jos)). Un adevărat fotomodel al viitorului, adică un om de mare viitor, atât la ANRE cât și în ”fotomodelărie”, un futurist sadea (preocupat de viitorul său și-al nostru) adică.

Roxana Ilie

Felicitări și la mai mare, Roxana Ilie!

Înainte de a câștiga importante titluri de Miss, Roxana Ilie a cunoscut ”gustul” showbiz-ului cu o apariție fulminantă, pe când era puștoaică, într-unul dintre videoclipurile valorosului interpret Nicolae Guță.

Roxana Ilie

Cu toate acestea, ceea ce i-a adus, cu adevărat, celebritatea au fost concursurile Miss Litoral, în 2008, iar apoi Miss Earth 2009, competiții în care s-a impus, iar apoi aparițiile în diverse pictoriale senzuale și în reclame la lenjerie intimă, care au făcut deliciul și bucuria bărbaților.

De asemenea, foarte stilata Roxana Ilie, miruită acum cu o funcție de multe mii de euro salariu, este și administrator al firmei Look Outdoor SRL, societate despre care G4Media.ro a dezvăluit, luna trecută, că are contracte pentru servicii de presă și propagandă cu PSD. Frumos, bravo lor, să trăiască și să se iubească!

Pentru amănunte extrem de interesante, citiți aici:

https://www.g4media.ro/exclusiv-fotomodelul-roxana-ilie-administratorul-unei-firme-prin-care-psd-ul-lui-marcel-ciolacu-distribuie-bani-la-presa-a-primit-un-bonus-job-bun-la-stat-este-angajata-la-anre-institutie.html

Și ați mai putea citi și aici, pentru că merită:

https://www.fanatik.ro/ti-o-mai-amintesti-pe-roxana-ilie-vedeta-divortata-de-un-milionar-celebru-a-facut-senzatie-la-nunta-simonei-halep-19756990

De necrezut: șeful ANRE, fostul electrician Dumitru Chiriță (PSD), are un salariu de 591 de milioane de lei vechi, net, lunar. ADICĂ APROAPE 20 DE MILIOANE de lei vechi PE ZI!

Pentru a vă convinge de acest lucru, citiți aici, e scurt și merită:

https://economedia.ro/salarii-de-lux-la-anre-in-plina-criza-a-preturilor-la-energie-dumitru-chirita-incaseaza-12-000-de-euro-lunar.html#.Y0XCwnZBzZY

La ANRE, PSD-ul și-a făcut un obicei în a angaja fete bune și foarte talentate. Vedeți aici:

Dar Roxana Ilie nu e nici pe departe singurul caz. PSD și fostul electrician Dumitru Chiriță (care câștigă 1,2 miliarde de lei vechi în 2 luni, dar taman când e nevoie de el se află în … concediu, vezi cazul ianuarie) ei bine, PSD și Chiriță și-au făcut un obicei în a angaja fete foarte bune și foarte talentate, chiar dacă nu au nicio legătură cu domeniul energiei, poate doar cu energia fizică (pe care ne-o cultivăm cu toții, desigur).

Alexandra Dinulescu

Iată cazul Alexandrei Dinulescu (FOTO, mai sus), o proaspătă absolventă a Facultății de Drept, care a fost angajată chiar în iulie a.c. ca expertă în cadrul cabinetului președintelui ANRE (Autoritatea Națională de Reglementare în Energie), Dumitru Chiriță, potrivit informațiilor G4Media și unei postări pe contul său de facebook. Ea a terminat studiile superioare în 2021, la Facultatea de Drept a Universității București.

Dar mai bine citiți aici, e foarte interesant și bine documentat:

https://www.g4media.ro/in-plina-criza-a-preturilor-la-energie-o-proaspata-absolventa-de-facultate-a-fost-angajata-ca-expert-pe-langa-presedintele-celei-mai-importante-institutii-din-domeniu-anre.html

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here