Ca să nu ajungem obligat-forțat colaboratori, Cătălin Drulă cere demisia necunoscuților care au scris noile legi ale securității naționale-VIDEO

0
176

Pe Cătălin Drulă îl știe absolut toată lumea. A fost neîndoios cel mai valoros ministru al Transporturilor din istoria României, între 23 decembrie 2020 și 7 septembrie 2021, făcând parte din cel mai eficient cabinet posibil în această existență, cabinetul Cîțu, desigur, care altul? Astfel, Cătălin Drulă a lăsat urme de neșters în transporturile românești și europene, precum și multe lacrimi de dor pe mii de kilometri de autostrăzi, dar și pe magnificele și ultramodernele șine de tren ale României, lacrimi neuscate nici astăzi și care nici nu au șanse se usuce vreodată.

Dar Cătălin Drulă nu se lasă și nu are liniște. Aflat într-o acțiune permanentă, 24 din 24, 7 din 7, președintele interimar al USR nu iartă nimic și nu face nicio concesie, nimănui.

El cere, iată, demisia persoanelor necunoscute care au scris noile legi ale securității naționale, adică ele, persoanele, să demisioneze de îndată și obligat-forțat (expresie intensă și dragă domnului ministru), astfel încât să nu ajungem, desigur, obligat-forțat, colaboratorii cine știe cui.

Iată prestația de excepție a ministrului atât de regretat de toată lumea după ce a plecat din transporturi:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here