Măreața TESLA, sicriu pe 4 roți. Medic ars de viu în mașina de vis. De ce se blochează mânerele electrice ale ușilor. CAZ CONCRET (Foto)

0
922

Moartea unui cunoscut și prețuit medic din SUA (tată a 5 copii), la doar 48 de ani, stârnește un uriaș scandal, după ce magnifica și extraterestra sa mașină (desigur, electrică, pentru că am devenit penibili cu mașinile clasice), mașină a fulminantei și inegalabilei companii TESLA, așadar mașina pe care o conducea atunci când A ARS DE VIU, nu ar mai funcționat deloc așa cum ar fi trebuit. Din toate datele se pare că bărbatul a murit din cauza unei defecțiuni tehnice MAJORE a magnificului autovehiculul, iar familia sa, disperată și nenorocită pentru totdeauna, a dat în judecată marea, uriașa, cosmica și inegalabila companie a lui Elon Musk, slăvit fie-i numele în veci, zeul cu chip uman care ne dă lumină în tot ceea ce înseamnă tehnica nouă, aici, pe Pământ.

Povestea nu este de dată foarte recentă, dar, din păcate, ea chiar reflectă cumplita realitate, iar băieții ”adevărați” au avut grijă să nu se vorbească prea mult despre ea, ba chiar mai deloc până acum.

Așadar, medicul Omar Awan a suferit un accident rutier în urmă cu mai bine de doi ani, însă, din păcate, nefericitul șofer și posesor de Tesla nu a putut fi evacuat din mașina care a luat foc. Rudele bărbatului arată că de vină ar fi chiar mașina acestuia, o Tesla Model S, care s-a fi defectat și nu a mai permis pătrunderea polițiștilor în timp util pentru a-l putea salva pe renumitul doctor.

Tesla S

Medicul Awan, ARS DE VIU în magnifica ”TESLA”, victimă a unei defecțiuni tehnice horror, conform Poliției

Bărbatul a lăsat în urmă o soție și cinci copii îndoliați după ce și-a găsit sfârșitul într-o mașină. Ușile automobilului s-au blocat, făcându-l pe Omar Awan să rămână captiv și spulberându-i acestuia orice șansă de supraviețuire. Chiar dacă accidentul a avut loc în 2019, în urmă cu mai bine de doi ani, familia bărbatului face tot posibilul și astăzi pentru a-i face dreptate acestuia, arătând fără echivoc cî vina aparține companiei care a creat mașina.

În urma unui proces deschis imediat după decesul bărbatului, avocații care se ocupă de caz susțin că modul în care a fost gândit mașina nu i-a permis șoferului să coboare după accident.

Deși Tesla a susținut că acuzațiile sunt nefondate (ce era să zică biata companie, ”da, l-am omorât cu zile pentru că suntem noi tâmpiți???! Evident că nu ar fi răspuns așa”), iată ce a declarat SUB JURĂMÂNT unul dintre polițiștii aflați la fața locului:

”În cazul unui asemenea accident, ușile mașinii ar fi trebuit să se deschidă fără probleme, dar acest lucru nu s-a întâmplat.”

„Mânerele sunt … electronice şi nu funcţionează dacă vehicului rămâne, brusc, fără curent electric. Ofiţerii nu au putut sparge geamurile din cauza flăcărilor”, a mai spus poliţistul, a cărui mărturie este considerată a fi dincolo de orice îndoială.

Soția medicului, rămasă cu 5 copii orfani de tată, este convinsă că acesta ar fi putut să fie salvat dacă TESLA ar fi fost fabricată corect. Și noi suntem

După ce trupul neînsuflețit al lui Omar Awan a fost dus la medicul legist, a ieșit la iveală faptul că acesta s-a stins ca urmare a intoxicației cu fum, precum și ca urmare a arsurilor severe pe care le avea pe corp. Soția victimei își dorește să se facă dreptate, iar compania Tesla să sufere consecințele realizării unei mașini cu probleme.

„Ar fi putut fi salvat. S-ar fi putut afla aici. Putea fi cu noi, alături de copiii săi. Vreau să scutur oamenii şi să le zic: Ascultă, maşinile cu design futurist au beneficiile lor, dar au şi riscuri imense. Şi da, moartea e unul dintre ele”, a declarat Liliana Marcu Awan, soția româncă a medicului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here