S-a întors USL. Nicio surpriză. Oricum funcționează de 2 ani. CURVĂSĂREALA politică românească atinge noi culmi de ”progres și civilizație” (VIDEO)

0
1491

Ante Scriptum. Cităm din DICȚIONARUL EXPLICATIV al Limbii Române 2009:

CÚRVĂ, curve, s. f. 1. (Pop.) Femeie care duce o viață desfrânată. ♦ Prostituată. 2. Fig. Om ipocrit, josnic; cutră. – Din v. sl. kurŭva.

Evident, noi folosim aici noțiunea figurativă de la punctul 2: Om josnic, ipocrit… Absolut justificate accepțiunile de mai sus în cazul sutelor de minciuni PSD, ba chiar prea blânde, dacă ne gândim bine.

Ante Scriptum 2. Nu că nu ar fi uriașă nevoie de un guvern plin și cu depline puteri în crizele multiple pe care le traversăm. Nu că nu ar fi nevoie de o anume stabilitate națională. Dar toate până la un punct. Nu le faci chiar oricum și cu oricine!

Nu că n-am dori un guvern Ciucă, ba poate da, fie și ca încercare, dar nu chiar cu astfel de infinite compromisuri. Și nu cu curvele de la PSD.

Ba poate am fi dorit și un guvern Cîțu sau Orban, nici nu contează, dar nu cu aceleași curve (politice, desigur). Cu oricine altcineva.

”Noi vrem anticipate!”, ”Noi vrem și vom face anticipate”, au țipat, luni de zile, cu spume la gură, matroanele Ciolacu, Dîncu, Tudose, Grindeanu și altele. Acum nu mai vor. Vor ministere

Recent, imediat după prima nominalizare a generalului Ciucă, Partidul Social Democrat (PSD) a lansat în spațiul public o listă cu 10 măsuri pe care le cerea, chipurile, pentru a susține în Parlament Guvernul Ciucă, fără a mai cere posturi de ministru.

Pentru unii părea posibil atunci ca Guvernul Ciucă să treacă de votul din Parlament și cu ajutorul PSD, potrivit surselor, fără ca social-democrații să participe efectiv la guvernare, adică fără să aibă miniștri sau secretari de stat, șefi de agenții și fără să fie implicat direct în ramura Executivului.

Cele 10 măsuri impuse de PSD pentru susținerea Guvernului Ciucă

  1. Plafonarea prețurilor la energie – O scădere imediată a facturilor cu -43% la energie și -23% la gaze naturale, pentru o perioadă de 6 luni;
  2. Compensarea facturilor plătite de consumatorii casnici și IMM-uri la nivelul din luna decembrie a anului 2020;
  3. Subvenționarea gigacaloriei pentru consumatorii din sistemul centralizat la nivelul din luna decembrie a anului 2020;
  4. Aplicarea Legii consumatorului vulnerabil, aplicarea normelor metodologice, simplificare și debirocratizare;
  5. Creșterea alocațiilor pentru copii – cu 40,2% pentru copiii cu vârste între 2-18 ani și cu 40,5% pentru copiii între 0-2 ani și cei cu handicap;
  6. Creșterea salariului minim, treptat, cu până la 3.000 de lei pentru cei cu studii superioare și cu până la 2.740 lei pentru cei fără studii superioare, până în ianuarie 2022;
  7. Creșterea pensiilor, conform Legii 127/2019;
  8. Gestionarea pandemiei (vaccinare + testare), suplimentarea cu 1.500 de paturi ATI în decursul al 30 de zile, creșterea stocurilor de urgență și atragerea personalului medical;
  9. Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR) – adoptarea sistemului de implementare;
  10.  Alocarea fondurilor la nivel local – pentru finalizarea investițiilor cu fonduri UE și pentru funcționarea autorităților locale.

Evident, PSD a primit de la guvernul în construcție o flegmă densă în ochi și un șut puternic în posterior, nefiindu-i acceptată nici măcar una din aceste propuneri, majoritatea, să recunoaștem, de bun-simț. Dar nu cumva au fost ele făcute TOCMAI pentru a fi respinse, cu acele șuturi puternice în dosul gras și bogat al liderilor PSD? Ba probabil că da. Și ca să se ajungă la ce s-a ajuns azi, adică la refacerea în GLORIE a celebrului și NICIODATĂ mortului USL, adică PNL + PSD, în care rolurile deja clasicilor în viață CRIN ANTONESCU și VICTOR PONTA sunt jucate acum, nu fără talente actoricești evidente, de FLORIN CÎȚU și MARCELICĂ CIOLACU, primul dintre ei, chiar și cu mai mult sau mai puțin relevantele probleme din America, fiind, oricum, mult mai plauzibil decât omul care lua bani, se zice, cu ghiotura, nerambursabili desigur, de la teroristul Omar Hayssam, vechi prieten de vânătoare (VEZI FOTO).

”Noi vrem anticipate!”, ”Noi vrem și vom face anticipate”, au țipat, luni de zile, cu spume la gură, matroanele Marcelică Ciolacu (prietenul de suflet al teroristului Omar Hayssam, condamnat ca atare la ani grei de închisoare), Vasile Dîncu (omul din sufrageria lui Oprea și nu numai a lui Oprea), Tudose (care arareori chiar riscă să pară oarecum credibil, dar nu știm), Sorinel Grindeanu (singurul din istorie care s-a baricadat în clădirea Guvernului, ca premier, fără niciun ministru în jur!) și altele.

Ei bine, după ani de zile și mii de gratulări cu ”ciuma roșie”, cu ”M..e PSD”, cu ”PSD-ul nu se poate guverna în țara asta” și cu multe altele insulte și jigniri fără precedent, toate din PNL (e adevărat, erau și destule îndreptățite), ei bine, acum, băieții au uitat tot, ca niște curve veritabile, pentru că, nu-i așa, ȚĂRIȘOARA O CERE.

Acum nu mai vor deloc anticipate, cum urlau în spume până mai ieri. Acum își iau cer banii înainte, adică ministerele și ciolanele. Ciolacu ( de la ”ciolan”) a afirmat deja, imperturbabil, că el discută cu oricine, fără nicio problemă. Numai bani (ministere) să iasă. Și totul să vină ÎNAINTE, ca la curve, desigur.

Nici nu mai are rost să analizăm. Ce analiză, când oamenii nu mai au niciun fel de scrupule, absolut niciun fel!

Cum spuneam, ei trebuie să ia mistere grele, trebuie s-o facă, nu pentru ei ci doar pentru ”țărișoara asta” chinuită și amărâtă! Caragiale ar fi EXTREM, EXTREM DE GELOS. Nici măcar pe vremea lui, măcinată de mari mizerii publice, nu eram pe locul 1 la curvăsăreală politică în Europa de Est, cum suntem azi.

Nicolae Ciucă va fi din nou desemnat în funcția de premier, potrivit surselor PNL

Premierul desemnat, Nicolae Ciucă (care și-a depus mandatul primit, dar care, conform surselor bine informate din partid, va fi din nou propunerea PNL către președinte), împreună cu președintele PNL, Florin Cîțu, l-ar fi sunat deja pe Marcel Ciolacu, liderul PSD, pentru a-l informa de decizia PNL de a flexibiliza mandatul, potrivit surselor politice.

Totul e deja bine pus la punct. Ciolacu și Dîncu au sărit primii, s-au gudurat mai bine spus, conform surselor, să aprobe marea renaștere a USL, care le aduce și lor, în mod evident, ciolane suculente din ospățul de la Putere. Ca ți cum n-ar fi avut deja foarte multe milioane! Nu de lei vechi, desigur.

PNL este acum dispus să negocieze cu PSD pentru crearea unei majorități confortabile, de circa 70 la sută, asta după ce liderii liberali i-au refuzat pe cei social-democrați atunci când aceștia au vrut să intre la guvernare, în săptămâna anterioară.

Au apărut însă în spațiul public și controverse.

”Dacă o persoană a primit nominalizarea de a forma un guvern și și-a depus mandatul, logic, mai poate să formeze un guvern, din moment ce el a eșuat în prima tentativă?

(…) Nu vă supărați, dar asta este o glumă proastă. Deci dacă el a fost nominalizat și a ajuns la concluzia că nu poate să formeze un guvern, că nu formează o majoritate și și-a depus mandatul, care e garanția că în a doua încercare o va face?”, a spus fostul membru al CCR, judecătorul Petre Lăzăroiu.

Dar noi spunem că, totuși, generalul Ciucă ar putea fi bun. Însă nu lângă curve politice, care vor ajunge, foarte curând, să-i facă serioase probleme chiar în cadrul guvernului, desigur.

Iar dacă tot vor trece de săptămâna viitoare în subordinea unui general de armată (care n-are nicio ”vină” că e general, dimpotrivă), de ce n-ar fi și acest PSD o mare Unitate Militară, care, iată, își ridică rochița fină exact în direcția din care a fost criticat (criticată) cu o duritate extremă (să nu spunem astfel) de vreo 5 ani încoace. Neîntrerupt.

Silă și dezgust. Silă infinită, Ciolace! Te știm mult mai bine decât am putea scrie aici. Mult, mult mai bine. Dar mila și scârba sunt atât de mari și copleșitoare, încât nu mai scriem nimic.

Păcate de acei membri ai PSD (nu există nicăieri, în niciun partid și nici în PSD, doar uscături), păcat așadar de acei oameni care mai au încă principii, dar îi striviți voi, grofii împuțiți (asta înseamnă ”urât mirositori”, termen figurativ aici) de la conducere, care ați confiscat partidul, bun sau rău cum era el, doar ca să vă transformați în ceea ce scrie în titlu.

Așadar REVINE USL. A revenit, de fapt. Nu e nicio surpriză. Oricum USL funcționează perfect de vreo 2 ani, cam de pe vremea în care matroana Ciolacu se fandosea și se dădea de ceasul morții că, vezi Doamne, țărișoara îi cere să nu cumva să se atingă de Guvernul Orban, așa că făcea ea ce făcea, se dădea peste cap (de i se vedeau chiloții și jartierele murdare și rupte) ca Orbănel să nu care cumva să fie clintit de pe soclul puterii. Ce dacă bea și fuma fără mască, la Guvern, în plină stare de urgență?! Ce opoziție, ce polemică, nimic! Totul pentru Orban, totul pentru victorie (care Orban, culmea, e renegat între chiar de propriul său partid)! Așa încât Marea Curvăsăreală socio-politică românească nu moare NICIODATĂ. Dimpotrivă, se dezvoltă mai ceva decât în cartierul Roșu din Amsterdam.

Fără glumă.

Cațavencu, Trahanache, Farfuridi, Dandanache sau Brânzovenescu sunt îngeri și MODELE DE MORALITATE pe lângă corifeii noii politici românești a Mileniului III.

Scârbă totală!

Ciolacu a recunoscut că teroristul condamnat și închis Omar Hayssam l-a ajutat în cariera politică (VIDEO)

Apropo: iată și un alt material interesant despre marea prietenie Hayssam-Ciolacu, material în care Ciolacu CONFIRMĂ CĂ HAYSSAM L-A AJUTAT ÎN CARIERA POLITICĂ.

”Marcel Ciolacu, presedintele Partidului Social Democrat, este cunoscut pentru relațiile apropiate de controversatul om de afaceri sirian Omar Hayssam.
Prezent la Conventia Nationala a Pro Romania, Marcel Ciolacu a confirmat ca a fost ajutat in cariera sa politica de catre Omar Hayssam.
Cameraman : Legătura dvs cu Omar Hayssam a continuat și după poza pe care ați facuto la vânătoare ?
Marcel Ciolacu : Da
Cameraman : V-a ajutat în cariera politică Omar Hayssam ?
Marcel Ciolacu : Da”.

Sursa: IASI1.RO

A avut dreptate USR-ul când a spus recent ce a spus legat de USL. Vezi mai jos

IMPORTANT

Acest material este un PAMFLET și va fi tratat ca atare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here