EURO 2020: Politicienii mârlani Orban și Dâncu, dar și mârlanii de Serviciu ai FRF, au stat la Oficiala VIP, în vreme ce Hagi și Gică Popescu au fost trimiși în tribune de Mârlanu’ Șef Burleanu, omul adus în FRF la ordinul lui Ponta și al sinistrului său naș, Directorul SRI din 2014, unul Maior! Felicitări Domnilor Iohannis și Cîțu, care NU au participat la cel mai murdar gest de după ’89 în România! FOTO

0
1847

Foștii mari internaționali ai României au primit bilete din partea Federației la tribuna a II-a, la meciul Austria – Macedonia de Nord 3-1, în vreme ce angajați ai FRF, în frunte cu Mihai Stoichiță, Bodescu și Radu Vișan, au văzut confruntarea din zona VIP a Arenei Naționale.

Acolo a luat loc aproape toată crema politică de azi: Orban, Barna, Dragu, Aurescu, Dâncu și alții Au lipsit, totuși, și cinste lor, oamenii cei mai importanți: KLAUS IOHANNIS și FLORIN CÎȚU.

Politicienii și mârlanii FRF la VIP! Hagi, Gică Popescu și Dorinel, umiliți și trimiși la tribuna a II-a!

Fostul internațional Gheorghe Popescu, consilier al premierului pe probleme legate de organizarea meciurilor din cadrul EURO 2020, a afirmat că a cumpărat bilete de la Federaţia Română de Fotbal pentru prima partidă organizată la București şi că a fost alegerea FRF să-i atribuie locuri la Tribuna a II-a, lui și lui Gheorghe Hagi, nu invers, cum se mai speculează acum.

Organizarea primului meci în România la un turneu final a produs și scene incredibile și revoltătoare. Duminică seara, pe Arena Națională, cei mai valoroși și mai titrați fotbaliști din istoria echipei naționale au avut parte de o surpriză negativă de proporții.

Au fost trimiși de FRF să urmărească meciul de la tribuna a II-a, la un loc cu ceilalți spectatori, fie că aceștia erau macedoneni, austrieci sau români care aveau tichet în zona respectivă.

Printre foștii mari fotbaliști care au primit invitația în acea parte a stadionului s-au aflat și Hagi, Gică Popescu și Dorinel Munteanu, care sunt primii 3 în topul selecțiilor all-time în echipa națională.

Scene incredibile pe Arena Națională » Politicienii și FRF au stat la VIP! Hagi, Gică Popescu și Dorinel, umiliți și trimiși la tribuna a II-a!
Popescu și Hagi au făcut poze cu spectatorii de la tribuna 2
Decizia a fost una surprinzătoare mai ales că în zona VIP a Arenei Naționale au luat loc personaje extrem de puțin cunoscute publicului, dar care în momentul de față au funcții importante în organigrama FRF.

Printre acestea, în afara președintelui de Serviciu, Răzvan Burleanu, s-au aflat Radu Vișan, Gabriel Bodescu, dar și Mihai Stoichiță. Acesta din urmă e directorul tehnic al Federației.

Tot pe fotoliile de la VIP au luat loc și o serie de politicieni, de la majoritatea partidelor din Parlament. Anca Dragu (președinta Senatului), Ludovic Orban (fost premier, președinte PNL, ALT MÂRLAN NOTORIU), Dan Barna (vice-premier, președinte USR), Bogdan Aurescu (ministrul Afacerilor Externe, un mârlănaș mai mic, pe el interesează să aibă trabuc, restul nu mai contează), Lucian Bode (ministrul Afacerilor Interne), dar și primarul Capitalei, Nicușor Dan, toți aceștia dintre cei aflați la putere.

Apoi, un alt mârlan și băiat de Seviciu, nelipsitul și omniprezentul Vasile Dâncu, din partea PSD-secția ”Specială”. El este și un notoriu apropiat al vătafului FRF, mârlanul-de Serviciu Răzvan Burleanu

Fiind foarte amărâți și fără mijloace de subzistență, cei care au avut locuri la VIP au beneficiat de un protocol de lux. În interiorul arenei, în spatele locurilor de la oficială, sub tribuna I, a fost amenajat un restaurant, în care toate oficialitățile au avut parte de mâncare și băutură de tip bufet suedez, totul GRATUIT, evident, pentru acești defavorizați ai sorții.

GSP a solicitat un punct de vedere și Federației Române de Fotbal, care, ca de obicei, având numeroși băieți de Serviciu pe acolo, a răspuns cu mârlănie și superioritate, cerând trimiterea unui mail, „pentru a vă răspunde în scris, nu pe vorbe”.

”Întregul proces de ticketing la EURO 2020 este gestionat de UEFA, care nu oferă invitații. Federația Română de Fotbal a făcut o cerere de cumpărare de bilete la UEFA, pentru a oferi locuri în tribună fostelor glorii fotbalistice, și a primit bilete de categoria I. Prețul este tipărit pe bilet. FRF a făcut acest demers pentru 60 de glorii ale fotbalului românesc, oferindu-le cea mai bună variantă avută la dispoziție la meciurile organizate de UEFA.

În privința locurilor VIP, facem precizarea că FRF nu a deținut locuri în acest sector. UEFA a avut invitați proprii, străini și români, printre care conducerea FRF (președinte, secretar general, secretar general adjunct, director tehnic) și managerul Structurii Locale de Organizare a EURO 2020 la București.

Totodată, este util de știut că UEFA are un alt criteriu de împărțire a locurilor în tribune, diferit de sistemul Tribuna I, Tribuna II și Peluze. Cele 3 categorii UEFA sunt:
• Categoria 1 – central, între cele două careuri de 16 m, pe ambele părți ale stadionului
• Categoria 2 – colțurile terenului
• Categoria 3 – peluze”

Acesta este răspunsul cu salivă la gură al FRF.

HAI, SĂ MURIȚI VOI CĂ AȘA A FOST!?

Iată, pentru lămurire, cum a ajuns burlanul șef la FR Fotbal. Citiți mai jos. Nu am scris noi:

https://www.gsp.ro/fotbal/nationala/dialog-halucinant-in-biroul-fostului-sef-sri-bai-nu-va-bagati-si-n-fotbal-bineinteles-ca-o-sa-castige-burleanu-534338.html

De notat că acest mârlan înnăscut care este Burleanu are în ”palmares” NUMAI RATĂRI, ale tuturor calificărilor la Campionatele Europene și Mondiale, de când a venit la FRF, parașutat fiind cu forța de sinistrul Director SRI din 2014 (SLAVĂ CERULUI CĂ NU MAI ESTE!), numitul Maior Gheorghe.

Inclusiv calificarea la aceste Europene, unde puteam evolua pe teren propriu, a ratat-o în mod rușinos acest impostor, care a mai bifat și singura înfrângere din istorie în fața Albaniei! Dar ce nu ratat Burleanu? Totul, în afara salariului său imens de ZECI DE MII DE EURO!

Gică Popescu: „Pe oricare alt stadion din Europa am fi avut bilet la oficială. Pe Arena Națională am primit la tribuna a II-a!”

Marele fost internațional Gică Popescu a comentat pentru GSP situația în care a fost pus de FRF: „Mă așteptam să primesc invitație în altă parte a stadionului, lui Gică Hagi i-am zis pe drum spre stadion unde avem locuri, mi-a fost teamă că dacă îl anunț înainte să plecăm că vom sta la tribuna a doua, nici nu mai vine la meci”.

– Domnule Gică Popescu, bună ziua! Avem informația că ați văzut meciul de pe Arena Națională de la tribuna a II-a, acolo fiind invitația celor de la FRF. E corectă informația?

– Da, acolo am avut bilet, acolo am stat!

– Și vi se pare în regulă?

– (Râde)… Nu știu dacă e în regulă. Sincer, mă așteptam să primesc bilet în alt loc din stadion, dar asta este viața… 

– Bănuiesc că la oficială v-ați fi așteptat!

 – Da, la oficială!

– Hagi a stat cu dumneavoastră?

– Am mers împreună la meci. Lui nici nu i-am zis unde avem biletele, mi-era teamă că dacă îi spuneam înainte să plecăm, poate refuză să mai meargă. Așa, i-am zis pe drum: Gică, știi unde avem locuri? La tribuna a doua! 

– Și care a fost reacția lui?

– Nu prea îi venea să creadă.

– Pe cei din FRF i-ați văzut să aibă locuri tot la tribuna a doua?

– Nu i-am văzut, dar m-a sunat și Piticu’, Dorinel Munteanu, nu înțelegea cum de are bilet la tribuna a doua. I-am zis să se liniștească fiindcă tot acolo stăm și eu, și Hagi! Chiar calculam după discuția cu Dorinel: la tribuna a doua au luat loc vreo 400 de selecții, câte avem toți trei la un loc. 

– Dar dumneavoastră ați fost unul dintre cei care s-au ocupat de organizarea acestui Euro, din partea Guvernului. Cum n-ați avut invitație la tribuna VIP?!

– În protocolul cu UEFA, s-a acordat o cotă-parte de 700 de bilete Primăriei. Atât! Ulterior, aceste 700 de bilete au fost împărțite, jumătate-jumătate, între Primărie și Guvern. Și am cumpărat pentru prieteni din cota Guvernului, toate erau la tribuna a II-a.

– FRF când v-a anunțat că vă oferă bilet?

 – M-a sunat Florin Șari, cu două zile înainte de meci, și mi-a zis că am un bilet din partea lor. Am trimis șoferul să-l ia. Și pe al meu, și pe al lui Hagi. Când s-a întors, atunci am întrebat secretara unde sunt locurile și ea mi-a zis că la tribuna a II-a. 

– Sunteți supărat pe FRF?

– Nu, v-am spus, asta e viața. Poate că la următorul Euro o să stau și eu la VIP. De fapt, sigur se va întâmpla așa. Și mai știu sigur ceva. 

– Ce anume? 

– Că pe oricare alt stadion de la acest Euro dacă aș fi fost invitat, aș fi primit loc la tribuna oficială!

Alte mizerii CUMPLITE marca DÂNCU-MAIOR-PONTA, făcute pentru înscăunarea burl(e)anului:

Nici la aceste acuzații nu au răspuns ZEII implicați, evident, pentru că, vezi Doamne, se simt prea mari, dar dacă s-ar fi simțit și nevinovați, ar fi răspuns în mod sigur.

Dorinel Munteanu: „Când am văzut unde am bilet, nici n-am vrut să mă mai duc la stadion”

Dorinel Munteanu acuză și el FRF: „Fără falsă modestie, cred că am făcut și eu ceva important pentru fotbalul românesc, meritam o invitație la tribuna oficială”.

– Dorinel, salut! Te-a deranjat decizia FRF de a vă oferi bilete la tribuna a II-a?

– Sunt foarte sincer: da, m-a deranjat! Mă așteptam la altceva din partea Federației. Nu mai zic că eu, alături de Belodedici și Gabi Szabo, am fost și ambasador pentru acest Euro!

– Cum explici așa ceva?

– Eu n-am nicio explicație și nici n-am nevoie. Eu știu că am făcut ceva pentru fotbalul românesc, am însemnat ceva pentru echipa națională, am lăsat ceva important în istorie. Evident, alături de colegii mei. 

Chiar am discutat cu Gică Popescu înainte de meci, i-am scris pe telefon să-l întreb: el unde stă? Și când mi-a spus unde e, l-am și reperat apoi, în sectorul 35, era la câteva scaune distanță.

– În concluzie… 

– În concluzie, meritam mai mult. Vă spun sincer ceva, nici n-am vrut să mă mai duc la meci!

– Din cauza faptului că ați fost trimis la tribuna a doua?

– Da! Când am văzut unde e locul, chiar mă gândeam să nici nu mai merg… Până la urmă m-am dus!

Gică Hagi: „N-am nimic de comentat”. Un adevărat Domn

GSP l-a sunat și pe Gică Hagi, pentru a-l întreba cum a primit decizia FRF de a-l trimite la tribuna a II-a ca să vadă meciul.

„N-am o problemă. Am vrut să văd meciul, am stat unde am avut loc, mi-a plăcut partida, atât pot să spun. În rest, n-am nimic de comentat” a fost singura reacție, de adevărat Domn, pe care a avut-o cel mai mare fotbalist pe care l-a dat Lumii, vreodată, România.

Hagi, ignorat total și la tragerea la sorți a Euro!

Un moment cu adevărat șocant s-a produs în decembrie 2019. Atunci a avut loc, chiar la București, tragerea la sorți pentru stabilirea grupelor Campionatului European. Acțiunea s-a desfășurat la Romexpo și a avut un impact imens la nivelul Europei. 

FRF a luat atunci o decizie uluitoare: a acordat sute de invitații, însă l-a ocolit pe Gheorghe Hagi, care n-a participat deloc la acel eveniment!

 Marile nume prezente în capitala României, în frunte cu fostul internațional portughez Luis Figo, s-au arătat șocate de faptul că Federația nu l-a chemat și pe Gică Hagi! 

Ulterior, prin vocea lui Răzvan Burleanu, FRF și-a asumat marea eroare făcută!

Ce reprezintă HAGI, GH. POPESCU ȘI DORINEL MUNTEANU pentru istoria fotbalului românesc

Să consemnăm faptul că, deși lingăul Burleanu i-a invitat tot la VIP, normal, președintele Klaus Iohannis și premierul Florin Cîțu au preferat să stea acasă sau la birou, neparticipând la această mizerie sinistră, încurajată, de pildă, de cabotinul și ipocritul perpetuui care este Ludovic Orban!

 • Hagi a participat la 6 turnee finale: 3 europene (1984, 1996 și 2000) și 3 mondiale (1990, 1994, 1998)
 • Gică Popescu a bifat 5 prezențe: 2 europene (1996 și 2000) și 3 mondiale (1990, 1994, 1998)
 • Dorinel a fost la 4 turnee: 2 europene (1996 și 2000) și două mondiale (1994, 1998)
 • Au împreună aproape 400 de selecții, fiind primii 3 în topul all-time al prezențelor în tricolor: D. Munteanu (134), Hagi (124), Gh. Popescu (115)
 • Au câștigat împreună 13 trofee în Ancheta Gazetei Sporturilor de fotbalistul român al anului: Hagi are 7 succese, Gică Popescu 6
 • Hagi e singurul fotbalist român care a jucat la cei doi granzi: Real Madrid și Barcelona
 • Gică Popescu a fost căpitanul Barcelonei în sezonul în care echipa catalană a cucerit Cupa Cupelor

O TRIBUNĂ PLINĂ DE VIP-URI ȘI LIPSITĂ DE FOTBAL

Anca Paliu Dragu – membru USR Plus, președinta Senatului
Ludovic Orban – președinte PNL, președintele Camerei Deputaților
Nicușor Dan – primarul Bucureștiului
Dan Barna – președinte USR, vicepremier
Lucian Bode – ministru de interne, Bogdan Aurescu – ministru de externe

 • Vasile Dâncu – președinte Consiliul Național PSD
 • Răzvan Burleanu – președinte FRF
 • Radu Vișan – secretar general FRF
 • Gabriel Bodescu – secretar general adjunct FRF (alși băieți de Seviciu de la FRF, altfel iluștri anonimi)
 • Mihai Stoichiță – șef Comisia Tehnică FRF

Interviuri GSP, sursa GSP.


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here