Un important lider PNL vede posibilă o guvernare cu PSD: ”Cei mai buni specialiști pe funcții ministeriale i-au dat PNL si PSD”

0
186

Președintele interimar al Camerei Deputaților, Florin Roman (PNL), a declarat miercuri la TVR 1 că viitorul Guvern trebuie să aibă miniștri „responsabili și buni specialiști”, iar până acum cei mai buni miniștri i-au dat PNL și PSD. Afirmațiile au fost făcute la întrebarea dacă PNL ar fi dispus să facă Guvern cu PSD, după consultările de joi de la Cotroceni.

Eu cred ca politicienii, indiferent din ce partid sunt, trebuie sa asculte vocea oamenilor, iar oamenii sunt satui de criza politica, iar pe fondul unei pandemii extrem de agresive si a problemelor legat de intrarea in iarna cu facturile majorate la utilitati, oamenii asteapta de la clasa politica foarte multa responsabilitate, lasarea orgoliilor deoparte si un guvern cu puteri depline.

  • Deci se poate si cu PSD guvern?

Cu oricine doreste sa se puna in slujba acestei tari atunci cand tara are nevoie de o clasa politica responsabila.

  • Vreti cu USR sau PSD?

Eu vad un Guvern cu oameni responsabili si buni specialisti. Deocamdata cei mai buni specialisti i-au dat PNL si PSD pe functii ministeriale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here