Chiar ne iei de proști, Ciolace? BLAT CONFIRMAT între PNL și PSD: Ciolacu, prietenul și datornicul lui Omar Hayssam, va primi Camera Deputaților (surse)

0
807

Nu are rost să lungim vorba.

Așa cum am spus și am mai scris, mincinosul nativ Marcel Ciolacu, de profesie FĂRĂ OCUPAȚIE până pe la 30 de ani, prieten la cataramă și datornic al teroristului dovedit și condamnat ca atare, Omar Hayssam, va primi președinția Camerei Deputaților, drept răsplată pentru eforturile sale uriașe de a ține în viață guvernele Ludovic Orban (culmea, pe care acum îl ”lucrează!”!) și Florin Cîțu. Totul a fost transmis și confirmat de surse de la vârful PNL.

Ciolacu va veni, evident, pe locul lui Ludovic Orban, care va pierde alegerile din PNL și, în varianta respectivă, își va da demisia de la Cameră, așa cum a și anunțat.

(LATER EDIT. Și așa cum s-a și întâmplat)

În rest, numai minciuni și prostii debitate de acest pseudo-politician patetic, care, când va fi cazul și va fi nevoie, îi va trăda și pe actualii săi prieteni și colegi de la PNL.

Noi nu propunem și nu susținem pe nimeni, nu avem niciun ”favorit” la Camera Deputaților, dar și gogorițe și minciuni ca ale acestui Ciolacu foarte rar (poate niciodată) ne-a fost dat să mai auzim.În rest, lucruri normale: la Senat ar urma să vină Alina Gorghiu (PNL), care, oricum, are alt nivel și altă calitate față de fratele de cruce al lui Hayssam.

Și, de asemenea normal în această ”logică”, Guvernul PNL Cîțu va conduce mai departe ca guvern minoritar, susținut cum știe toată lumea de PSD.

Chiar e greu de înțeles de ce nu se oficializează această frumoasă logodnă PNL-PSD, ca să le urăm și noi mirilor ”Casă de Piatră” și tot binele din lume! Fără să ne ascundem și fără să ne prefacem.

Evident că nici n-au apărut bine aceste rânduri, că Ciolacu a și început să măcăne că ”nu e adevărat”, că ”hîîr”, că ”mîîr”, că el e anti-Cîțu și anti-Iohannis și alte fonfleuri din astea, bune de adormit copiii de la grupă mică, deoarece, atenție!, cei de la grupa mijlocie deja știu cât poate să mintă, fără să respire, acest Omar Shariff de Buzău.

Chiar așa de proști ne crezi, ca pe alții, Ciolace?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here