De ce nu va fi în veci vaccinarea obligatorie în România, nici măcar pentru medici. E ceva neclar? (FOTO)

0
2642

Vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, a vorbit despre vaccinarea obligatorie în România. Acesta zice că, potrivit Constituției, nu se poate introduce obligativitatea vaccinării, nici măcar dacă este vorba despre medici. Și zice foarte corect Rareș Bogdan.

Anunțul momentului în România! Ce se întâmplă cu vaccinarea obligatorie? Scrie chiar în Constituție

Europarlamentarul Rareș Bogdan a declarat la Antena 3 că este bine ca românii să fie prudenți și să se vaccineze, precizând că și el s-a vaccinat. Și aici are dreptate Rareș Bogdan. Dar una-i una și alta-i alta. Cine vrea, e liber și e felicitat să se vaccineze. Dar cine nu, NU va fi vaccinat obligatoriu în vecii vecilor.

Bogdan (foto, jos) a mai spus că cea mai bună soluție care ar putea fi luată în această perioadă este relaxarea măsurilor, subliniind că Guvernul deja a luat-o în calcul. Dar ce e mai interesant abia acum începe.

„Am avut si 10.000 de cazuri (de coronavirus) pe zi. Nu trebuie sa ne alarmam, din punctul meu de vedere. E totusi bine sa fim prudenti, sa ne vaccinam. Si eu m-am vaccinat. Chiar daca in Marea Britanie a crescut numarul de cazuri, nu sunt cazuri grave. Eu cred ca cea mai buna este calea relaxarii. Sa stiti ca Guvernul a ales sa relaxeze masurile.”, spune acesta.

Oamenii nu pot fi obligați să se vaccineze

Prim-vicepreședintele Partidului Național Liberal a spus că oamenii nu pot fi obligați să se vaccineze dacă nu vor, subliniind că asta se aplică atât în cazul personalului activ sau esențial. El mai spune că partidul din care face parte nu va susține discriminarea pe bază de vaccin.

”Atrag atentia ca nu poti sa obligi pe nimeni sa se vacineze, nici personal activ, nici personal esential si nu poti restrictiona doar pe baza de vaccin. Nu vom sustine (discriminarea pe baza de vaccin)”, a declarat Rareș Bogdan, în atenția Excelențelor Lor care conduc la diverse niveluri, absolut vremelnic, România, și care periodic bat câmpii în legătură cu o așa-zisă ”vaccinare obligatorie”, care însă este și va fi în veci IMPOSIBILĂ, atât pentru personalul medical, cât și pentru orice altă persoană.

Ce spune Florin Cîțu despre acest subiect

Ministrul Sănătății, Excelența Sa Ioana Mihăilă, un cunoscut și apreciat expert în epilare inghinală totală, cu multă practică în domeniu la salonul său din Oradea, a făcut în ultimele zile mai multe declarații referitoare la ipotetica obligativitatea vaccinării anti-covid în rândul cadrelor medicale. În acest context, Excelența Sa premierul Florin Cîțu vine și el cu o serie de precizări, clarificând situația într-o manieră mult mai realistă.

Premierul Florin Cîțu nu a spus dacă vaccinare anti-covid devine obligatorie în rândul cadrelor medicale – nici nu avea cum să spună -, însă a subliniat faptul că este de acord cu propunerea privind testarea periodică pentru depistarea infecției cu SARS-CoV-2 a cadrelor medicale care nu s-au vaccinat. Așa, hai să zicem că ar mai merge. Cu testarea e cu totul altceva, aceea ar putea eventual deveni (în anumite condiții) obligatorie, dar numai pentru anumite categorii de personal.

Mai exact, întrebat în cursul zilei de sâmbătă, dacă în opinia sa medicii ar trebui să fie obligaţi să se vaccineze, primul ministru Florin Cîţu a dat un răspuns ceva mai vag.

„Sunt de acord cu propunerea care vine de la Ministerul Sănătăţii, cu testarea”, a spus Excelența Sa, premierul Florin Cîțu, din care oricine poate înțelege că nu este și nici nu are cum să fie de acord cu vaccinarea obligatorie. Cu testarea e altceva. Dar și acolo, dacă s-ar concentra un avocat de nivel mediu, ar putea găsi numeroase impedimente legale.

În ceea ce privește eventuale restricții avansate de ministrul specialist în epilare inghinală totală, primul ministru susține că sunt mai multe propuneri în coaliție, dar că nu s-a luat o decizie. Normal. Aici, premierul are din nou dreptate, cum a mai avut în ultima vreme și în alte chestiuni, chiar dacă nu în toate. Epilatoarea emerită de la Ministerul Sănătății îi tot dă cu Doamne-ajută, dar nu știe că foarte curând se va întoarce din nou la epilare inghinală, cu salariul minim pe economie, așa cum, ca patron, și l-a atribuit chiar ea însăși, ca să evite, desigur, impozitarea prea ”dură”.

În ce privește fantasmagoria cu vaccinarea obligatorie, ar trebui să nici nu mai deschidem vreodată acest subiect aberant și cretin, care, oricum, nu se va aplica niciodată, nici măcar pentru una sau alta din categoriile profesionale. NU numai pentru că S-AR ÎNCĂLCA GRAV CONSTITUȚIA, ci și din zeci de alte motive, cât se poate de juridice. O spune chiar Rareș Bogdan, al doilea om în partidul de guvernământ. Și o spun, ceea ce este și mai relevant, românii care nu doresc să se vaccineze și sunt vreo 12 milioane, dacă nu și mai bine. Așțadar, pentru celelalte ”excelențe” din România:

Vă este clar, Excelențele Voastre?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here