Raed Arafat, despre înlocuitorul său la șefia Departamentului pentru Situații de Urgență: „Sper să suporte și să fie ca mine”

0
471

Raed Arafat, invitat în emisiunea „Culisele statului paralel” de vineri, de la postul de televiziune Realitatea Plus, a vorbit despre cine îi va urma în funcția de șef al Departamentului pentru Situații de Urgență, celebrul DSU. Acesta i-a lăudat pe români, care l-au primit cu brațele deschise.

Raed Arafat: „Sper să suporte și să fie ca mine…”

„Am pregătit mai mulți, care au crescut lângă mine, sunt lângă mine, alții au plecat în altă parte. (…) Cred că sunt oameni care pot sa vina dupa mine. Și sper să suporte și să fie ca mine, să reziste, și să-și facă treaba.

În final, trebuie să vină persoane tehnice, chiar daca șeful DSU este o numire politică. Trebuie să vină o persoană care să știe foarte bine. (…) Nu e nimeni de neinlocuit”, a declarat șeful DSU, în exclusivitate, la Realitatea PLUS.

Mai mult, șeful DSU a declarat, cu emoții vădite, că este „convins că (Dumnezeu) mi-a dat în plus, că și eu am dorinta de a face si de a realiza. În România am găsit o țară deschisă și a acceptat ca o persoană din altă parte să facă ceva… Și asta e mare lucru!”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here