FOTO. Declarații fără precedent. ”Gică Popescu a fost arestat din ordinul lui George Maior și al lui Vasile Dîncu, cu complicitatea lui Ponta și Oprea”

0
3169

Absolut șocant ceea ce se discută în jurul unuia dintre cei mai valoroși sportivi și fotbaliști din istoria României, Gică Popescu! Cristian Rizea, fostul deputat PSD, a venit cu o mărturisire șoc, în direct, la Realitatea Plus.

Acesta a oferit numele celor care susține el că au orchestrat arestarea lui Gică Popescu în martie 2014.

“Cu George Maior (la vremea aceea director al SRI, acum, din fericire, nu mai este acolo – n.red) mă vedeam la meciurile naționalei de fotbal, știți că dânsul este un mare microbist, la fel ca și Vasile Dîncu. Apropos de Federația Română de Fotbal de conducerea ei și de modul în care a fost arestat Gică Popescu.

S-a întâmplat tot la ordinul lui George Maior și al lui Vasile Dîncu (în prezent, președinte al Consiliului Național al PSD – n.red.), cu complicitatea lui Victor Ponta (pe atunci prim-ministru – n.red.) și a lui Gabi Oprea (pe atunci ministru de Interne și viitor premier interimar – n.red.). Îmi pare rău de Gică Popescu, nu merita așa ceva, este un simbol al României. Dar asta-i viața!”, a declarat fostul deputat Cristian Rizea la Realitatea Plus, citat de realitateasportivă.net.

Fostul căpitan al echipei naționale a fost condamnat în 4 martie 2014 la trei ani și o lună de închisoare cu executare după ce a fost găsit vinovat în celebrul Dosar al Transferurilor. Astfel, acesta nu a mai putut candida la funcția de președinte al FRF la scrutinul programat chiar a doua zi!

În absența acestuia, funcția supremă în fotbalul românesc a fost adjudecată de Răzvan Burleanu (în foto, mai jos), cel care se află și astăzi în fruntea forului de la Casa Fotbalului.

Atunci, actualul șef al fotbalului românesc a câștigat în turul al doilea lupta cu Vasile Avram, ajuns și acesta (Avram, evident), în scurt timp, la închisoare cu executare!

O simplă coincidență, desigur.

În ceea ce privește implicare alui George Maior (care, dacă într-adevăr e reală, se poate numi unul din cele mai grave fapte din istoria ultimelor 3 decenii ale României, dacă nu cumva din întreaga istorie a României), ea a mai fost adusă în discuție și de jurnalistul Dan Andronic de la Evenimentul Zilei. Pentru lămurire totală, iată un articol elocvent din Gazeta Sporturilor:

https://www.gsp.ro/fotbal/nationala/dialog-halucinant-in-biroul-fostului-sef-sri-bai-nu-va-bagati-si-n-fotbal-bineinteles-ca-o-sa-castige-burleanu-534338.html

George Maior (nașul de cununie al lui Victor Ponta) nu a infirmat niciodată, în mod public, afirmațiile lui Dan Andronic așa cum ar fif ost normal dacă omul s-ar fi simțit nevinovat.

La scurt timp după alegerile de FR Fotbal, Vasile Dîncu a devenit consilier al președintelui Răzvan Burleanu, fiind adesea văzut pe holurile federației, dar și în deplasările echipei naționale de fotbal. Avem de-a face tot o coincidență, fără îndoială.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here