Clotilde Armand, candidat pentru președinția României. „E puternic susținută de Franța”

1
1838

Apetitul pentru conflict perpetuu dovedit de primarul sectorului 1, Clotilde Armand, ar putea avea o miză politică mult mai mare. De exemplu, doamna primar nu ar fi deloc străină de perspectiva de a deveni președinte al României. Ea se bucură și de un mare, foarte mare sprijin din partea Franței. Trei jurnaliști importanți au analizat această informație deloc fantezistă.

Potrivit unei foste purtătoare de cuvânt a USR, scandalul cu Romprest nu este decât o „etapă din construcția unui brand de luptătoare cu Mafia, pentru scopuri politice ulterioare” a edilului de la sectorul 1, Clotilde Armand.

Jurnalistul Robert Turcescu a comentat postarea incendiară a avocatei Claudia Postelnicescu, fost purtător de cuvânt al USR Ilfov despre primarul USR de la sectorul 1: „E un portret foarte interesant”. „A creionat portretul unui sociopat, nepăsare, calcă pe cadavre, conflictuală premeditat”, a remarcat jurnalistul Mirel Curea.

Un alt cunoscut jurnalist, Dan Andronic, a menționat că, potrivit unei surse din anturajul PNL, liberalilor li s-a transmis că „dacă mișcăm un pai împotriva ei, Franța o va lua ca pe o chestie personală. E puternic susținută din zona ei”.

De asemenea, jurnalistul Mirel Curea a opinat că s-a găsit deja soluția pentru criza gunoaielor, un referendum, însă Turcescu a completat că acesta nu ar avea succes, ba mai mult, chiar ar victimiza-o pe Armand. „Lumea e fericită că Clotilde Armand se luptă cu mafia„, a adăugat Dan Andronic.

„Războiul gunoiului” din sectorul 1, care momentan pare să fi intrat într-un punct mort, ar putea deschide culoarul câștigător pentru Veolia, o companie franceză abonată la afaceri cu statul român. Robert Turcescu și invitații săi la Contrapunct EVZ au descifrat dedesubturile conflictului de la cel mai bogat sector al Capitalei.

1 COMENTARIU

  1. Cu Clotilde Arnand presedinte in Romania in 2024 scapam de mafiile PNL si ,PSD care a pus mana pe Bucuresti care au raspandit ura si instigare romanilor.Vom scapa si vom invinge

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here