”Dacă aș putea, m-aș vaccina din nou, dar se pare că nu se poate”! ”ROCK ON, ROMÂNIA! Suntem tot mai aproape de normalitate”. Florin Cîţu, veste mare

0
180

Revenim la normal! Premierul Florin Cîţu a făcu un anunț incredibil cu privire la numărul vaccinaților, care a depășit un prag extrem de important. Șeful Guvernului a ținut să precizeze că suntem mai aproape de normalitate, cu cât numărul total al celor vaccinați crește.

Revenim la normal! Campania de vaccinare a atins un prag important vineri, respectiv numărul celor vaccinați a depășit 3,5 milioane.

În acest moment, obiectivul Guvernului Cîțu este să vaccineze 5 milioane de români până la data de 1 iunie. Conform ritmului actual de cca 100.000 de vaccinați pe zi în România, cifra de 5 milioane poate fi chiar depășită, și încă substanțial, până la 1 iunie. HAI ROMÂNIA!!

Revenim la normal? Exuberanța Premierului: ”Rock on, Romania!” Premierul Florin Cîţu a anunțat că România A DEPĂȘIT DEJA pragul de 3,5 milioane de personae vaccinate cu una sau două doze de vaccin.

”Rock on, Romania! Suntem din ce în ce mai aproape de revenirea la normalitate”, a transmis premierul.

Avem 50 de puncte de vaccinare deschise în două locaţii: Sala Palatului şi Biblioteca Naţională. La ora 18.00 voi fi prezent la Sala Palatului, să încurajez românii să se imunizeze pentru a reveni la normalitate. V-am spus, dacă aş putea, m-aş mai vaccina o data”, a scris, vineri, pe Facebook, premierul Florin Cîţu.

Acesta a apreciat că suntem mai aproape de normalitate.

”Rock on, Romania! Suntem din ce în ce mai aproape de revenirea la normalitate”, a mai afirmat premierul.

”Dacă s-ar putea, m-aș vaccina din nou, dar se pare că nu se poate”

Trebuie amintit faptul că în timpul declarațiilor de după o recentă ședința de Guvern, premierul Florin Cîțu a spus că va ajuta campania de vaccinare și că în acest sens în perioada următoare va merge la multe centre de vaccinare și chiar va participa la maratonul de vaccinare anti-COVID-19.

”Dacă s-ar putea, m-aș vaccina din nou, dar se pare că nu se poate”, spune Florin Cîțu.

Premierul a mai afirmat că dacă ”s-ar putea, s-ar vaccina din nou”.

El a explicat cum va încerca să ajute campania de vaccinare.

”Da, voi fi prezent (la primul maraton de vaccinare anti-COVID-19, ceea ce s-a și întâmplat – n.r.), voi fi și nu numai acolo. Voi fi prezent la mai multe centre de vaccinare. Voi merge și la companii care vor avea centre de vaccinare. Voi fi în perioada următoare la multe centre de vaccinare pentru a ajuta campania”, a mai spus Cîțu.

Florin Cîțu s-a vaccinat pe 16 ianuarie cu prima doză la Spitalul Universitar de Urgență Militar Central ”Dr. Carol Davila”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here