FOTO. Irina Rimes anunță că s-a vaccinat. „Nu m-a pus nimeni, nu m-a plătit nimeni și nu reprezint interesele nimănui”

0
280

Celebra cântăreață și compozitoare Irina Rimes, fosta vedetă PRO TV și jurat al emisiunii ”Vocea României”, a anunțat, sâmbătă, prin intermediul unui mesaj postat pe pagina sa de Facebook, că s-a vaccinat împotriva COVID-19.

Ea spune că nu a fost îndemnată de cineva anume să facă acest lucru, nu a fost plătită să vorbească despre acest lucru și că nu reprezintă interesele nimănui.

„M-am vaccinat. Nu m-a pus nimeni, nu m-a plătit nimeni să vorbesc despre asta și nu reprezint interesele nimănui. Reprezint interesele mele personale, pur egoiste. M-am vaccinat pentru ca NU MAI POT FĂRĂ CONCERTE, m-am vaccinat pentru că vreau să mă întorc pe scenă. M-am vaccinat pentru că vreau să revenim la normal cât mai curând posibil. Mi-e dor de NORMAL”, a scris artista pe Facebook.

Irina Rimes: Am postat pentru că așa îmi dictează simțul civic și am încredere în ce îmi spun medicii

Irina Rimes a mai adăugat, într-un comentariu la postarea sa, că a ales să posteze informația că s-a imunizat deoarece așa i-a dictat simțul civic, dar și pentru că, în general, are încredere în ceea ce spun medicii atunci când vine vorba despre sănătatea sa.

Ea spune că nu crede în informațiile nefiltrate care apar pe rețelele sociale și că respinge teoriile conspiraționiste.

„Am postat pentru că așa-mi dictează simțul civic. Pentru că am încredere în ce-mi spun doctorii și cred că ar trebui să avem cu toții încredere. Când mă doare ceva, nu caut răspunsuri pe forumuri, ci mă duc la doctor. Nu cred în valurile informaționale nefiltrate ce se perindă pe rețelele sociale ca și cum ar fi o mare de știri și poți să-ți alegi ce-ți convine și ce nu. Nu mă cumpără toate teoriile conspiraționale ce se plimbă din gură în gură. Iar dacă tot vorbim de sistem, eu cred că sistemul suntem noi, cetățenii, și dacă nu vom participa la îmbunătățirea lui, acesta nu va funcționa niciodată în favoarea noastră, și aici mă refer nu doar la vaccin.

Și, DA, am postat pentru că vreau concerte cu OAMENI ÎN PUBLIC. Acesta este răspunsul meu la întrebarea «de ce ai postat?».

Vă doresc doar sănătate și sărbători fericite tuturor celor care sărbătoresc Sfintele Paști”, a scris Irina Rimes pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here