VIDEO. Concert cu peste 50 000 de spectatori, fără mască și distanțare, în Noua Zeelandă (să nu faceți ca ei!)

1
766

S-a întâmplat chiar zilele acestea, mai exact sâmbătă, 24 aprilie.

Peste 50.000 de oameni au umplut până la refuz stadionul ”Eden Park” din celebra zonă de divertisment și recreer, cu același nume,  din orașul Auckland, Noua Zeelandă, pentru a vedea ”la lucru” trupa ”Six60”, una din cele mai renumite și valoroase din această țară.

Concertul LIVE a fost TOTALMENTE liber de distanțare socială, fără cerințe de măști ȘI FĂRĂ nicio restricție anti-Covid. Puteți vedea toate acestea mult mai bine decât le descriem noi aici în materialul VIDEO de mai jos și în fotografia materialului. Publicul a stat efectiv, cum se spune, ca ”sardinele”, fără ca asta să se vrea un gest de ”rebeliune” față de celebra pandemie. În niciun caz.

Trupa ”Six60” cântă de regulă în fața unor mulțimi uriașe de spectatori din întreaga țară, iar concertul-spectacol, de-a dreptul fantastic, de sâmbătă 24 aprilie, pe cel mai mare stadion din Auckland, reprezintă cel mai mare concert din lume de când a început pandemia.

Ce să mai spunem? Să nu faceși ca ei? Era clar.

Auckland are o populație de circa 1,7 milioane de locuitori.

1 COMENTARIU

  1. oameni cu capu pe umeri nu ca noi, oi ( beeh ), purtam masca si pe bicicleta si pe plaja, singur in parc sau in autoturisme.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here