Klaus Iohannis despre importanța decisivă a vaccinării: „Revenirea la normalitate depinde de felul în care se merge la vaccinare. Dacă nu ne vaccinăm vom purta masca și vom avea restricții în continuare”

0
583

Președintele României, Klaus Iohannis, îi îndeamnă pe români să se vaccineze. El anunță pe această cale o amplă campanie de vaccinare în care o să fie implicați artiști, sportivi și politicieni. De asemenea, mai spune Iohannis, programarea la vaccinare o să fie eliminată din acest proces.

„Revenirea la normalitate depinde de felul în care românii merg la vaccinare. În scurt timp o să avem destule doze. La noi vaccinarea nu e obligatorie. Eu le recomand tuturor să meargă la vaccinare. Dacă nu ne vaccinăm o să purtăm masca și o să avem restricții în continuare!

Este evident și e cunoscut acest lucru și sper ca în final să convingem pe câți mai mulți români să se vaccineze.

Guvernul pregătește o campanie amplă. Da, o să fie implicați artiști, sportivi, politicieni. E o acțiune amplă. Vom face aceste lucruri. O să venim noi spre cetățean, fără să așteptăm acțiuni complicate pentru cetățean. Din ce în ce mai mult se va renunța la programări”, a spus Klaus Iohannis.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here