Medicul care a salvat 1000 de bolnavi fără a-i interna, batjocorit de ”vedeta” Radu Tudor: ”A fost eliminată evaluarea psihiatrică periodică?” Vedeți COMENTARII

5
15252

UPDATE. Pe lângă numeroasele comentarii de la finele materialului (vă invităm să le citiți, pentru a simți ”pulsul” și opiniile cititorilor) iată și primele comentarii de pe Direct 24, în caz că nu le citiți direct pe site: IONUT GABRIEL- Radu Tudor este membru in consiliul director al fundatiei lui Arafat… ce vrei mai mult? RODICA – In loc sa saruti mainile acestui medic si sa nu stii cum sa -i multumesti pt binele ce-l face dumneata lovesti si umilesti. Rusine radu tudor !!! (Dumneata gonesti telespectatorii antenei 3).

MUTICA MARIANA: Un adevarat barbat nu face asemenea referiri la adresa unei femei, oricare ar fi ea, si cu atat mai mult cand e vorba de un medic cu rezultate neasteptat de bune.Toata stima pentru pregatirea sa clinica si pentru devotamentul fata de pacienti, cu care a avut rezultatele excelente. Sa invete si altii!

Cam așa vede lucrurile publicul larg. Mai puțin, desigur, istericii, chelălăitorii și hater-ii de serviciu pe unitate (unități), plus medicii care nu știu decât să lege pacienții de pat, să le ia telefoanele și să șteargă totul din ele, apoi să îi sedeze până ”crapă” de inimă și/sau de panică, în nopțile lungi în care, oricum, nu trece nimeni pe la ATI.

Și acum să vedem despre ce e vorba, concret.

Aproape o mie de pacienți Covid, în diferite stadii, au fost vindecați de un medic pneumolog-bronholog, care a ales să abordeze boala ca pe o pneumonie atipică. Medicul român avertizează că în spitale se fac greșeli uriașe și că protocolul Covid omoară, de fapt, bolnavii, notează national.ro.

Miercuri, jurnalistul Radu Tudor a jignit-o în mod indirect dar evident pe Flavia Groşan (în FOTO, mai jos), medicul pneumolog din Oradea care ar fi reușit ca toți pacienții săi cu COVID-19, în număr de circa 1000, să fie vindece fără a fi nevoie să treacă prin chinul cumplit (adesea chiar mortal) al intubării și fără ca măcar să fie internați.

Groșan a acordat un interviu publicației Național. urmat de un altul la postul TV Antena 3. Imediat după acest ultim interviu, Radu Tudor, angajat al exact aceleiași televiziuni – și vehiculat ca posibilă propunere a PNL pentru funcția de Președinte Director General al Televiziunii Române – a publicat pe contul său de socializare poze ale medicului din timpul interviului, făcând aluzii transparente la sănătatea mintală a Flaviei Groșan, fără nicio legătură cu tot ce s-a abordat în interviu, fără legătură cu sănătatea acelor circa 1000 de oameni și nici cu vreun amănunt trecut sau prezent din viața medicului în cauză.

În ce îl privește pe Radu Tudor, despre acesta s-a vehiculat chiar zilele trecute că ar putea fi propunerea PNL pentru foarte importanta funcție de Președinte – Director General al Televiziunii Române. Radu Tudor însuși a recunoscut ulterior că a avut discuții cu unii lideri PNL în legătură ca șefia televiziunii publice (vezi G4Media).

„O intrebare pentru urmatorul caz al Colegiului Medicilor din Romania : a fost eliminata evaluarea psihologica / psihiatrica periodica pentru medicii cu aviz de libera practica?!”, scrie Radu Tudor pe Facebook.

Medicul Flavia Groşan a avut ea însăşi probleme de sănătate în trecut, dar a reuşit să se recupereze. Groşan a ajuns în atenţia publicului după un interviu pentru ziarul Naţional, în care a criticat schemele de tratament din spitale. Ulterior, Colegiul Medicilor Bihor a anunţat că medicul Flavia Groşan va fi audiată în Comisia de etică pentru afirmaţiile despre tratamentul din spitale.

”Obiectivul meu de la începutul pandemiei a fost ca niciun pacient să nu ajungă pe mască de oxigen, nu intubat, pe mască. Și nu a ajuns. Eu mă duc pe medicația mea clasică, ieftină, care include și Claritromicina, un antibiotic ce face parte din grupa antibioticelor macrolide. Este singurul antibiotic cu tropism (proprietate de a se localiza în anumite organe) viral. Sunt doar trei antibiotice în clasa macrolidelor, eritromicina, pe care toată lumea o știe, azitromicina și claritromicina. Mie nu-mi place azitromicina, pentru că este o copie mai slabă a claritromicinei. Eu am lucrat în niște studii clinice foarte interesante pe pneumonii și acolo am învățat despre tropismul viral al claritromicinei, acolo am învățat rolul antiinflamator al claritromicinei, pe care nu îl are niciun antibiotic. Și de 10 ani lucrez cu acest antibiotic în pneumonii virale și atipice. Pe mine m-a prins perfect pandemia și m-am dus ca și tratament etiologic pe claritromicină. Sigur că, pe lângă acest antibiotic, mai sunt câteva tratamente adjuvante, că ea singură nu face față. Este o schemă de tratament care îmi aparține. Ați văzut la cazul Benedek, profesorii care se omoară ei între ei? Eu mă așteptam la o schemă de tratament și am întrebat și atunci cum a ajuns profesorul în Terapie Intensivă. Acolo numai bunul Dumnezeu și un terapist ieșit din comun te mai pot salva. Ce s-a întâmplat până acolo? Pe mine asta mă interesează”, a declarat dr. Flavia Groșan pentru national.ro și Antena 3.

Oxigenul în exces ar putea provoca edem cerebral

Medicul pneumolog atrage atenția să supradozajele de oxigen administrate mai mereu în spitale provoacă edem cerebral, aceasta fiind una dintre cauzele deceselor pacienților.

”În saturațiile de oxigen de peste 80% eu mă duc cu doze foarte mici de oxigen, 2-3 litri pe minut și timp scurt pe zi, 4-5 ore. Oxigenul în exces inhibă creierul, pentru că normal creierul controlează organismul, nu un aparat. Eu aici nu am fost de acord cu ei deloc, cu dozele foarte mari de oxigen pe care le administrează, cu 20 de litri îi bagă în acidoză, în edem cerebral. Pentru că ei nu sesizează că oxigenul ține saturația, dar crește în același timp dioxidul de carbon în creier și fac edem cerebral și mor. Eu mă duc pe medicație ca să controlez saturația din oxigen. Oxigen foarte puțin și apoi la plimbare. Heparina mea este plimbarea, obligatoriu, un minut pe oră te plimbi, masă-pat, masă-geam, masă-bucătărie. Eu nu dau heparină pentru că mi-e frică să nu facă hemoragie alveolară, pentru că pacienții intră pe picioarele lor și se degradează extraordinar de repede, în 3-4 zile ei sunt în ATI. Dacă eu mă sperii la 80% saturație atunci mă las de meserie, iar ei sub 90 îi bagă în spital. Am avut un pacient de 50 de ani cu 65% saturație. Medicul de familie a trimis salvarea după el, dar omul a spus că preferă să moară acasă decât să se ducă în spital și a apelat la mine. Am reușit să îl vindec fără spitalizare și doar cu o doză mică de oxigen. M-am dus pe medicație calm, frumos până când l-am vindecat. Dacă se ducea în spital îl intubau pe loc”, ne-a declarat medicul pneumolog-bronholog Flavia Groșan.

Medicamente care agravează boala?

Administrarea Kaletrei și a Codeinei în Covid este considerată o greșeală de către medicul Flavia Groșan, pentru că acestea ar agrava boala. ”Norocul a fost cu câteva asistente, pe care eu le consider eroine, făceau cu ochiul bolnavilor să nu ia Kaletra și să arunce medicamentele. Apoi intrau doctorii în salon și întrebau de ce nu au diareee și de ce se simt bine pacienții. Aceste asistente au salvat viața bolnavilor. Le mai dau în spitale și Codeină să oprească tusea și toate secrețiile rămân în plămâni, ei zic că sunt cheaguri, eu zic că sunt secreții inflamatorii, saturația începe să scadă, devin agitați că nu pot respira, îi sedează, îi pun pe mască și după care Dumnezeu cu mila”, a mai afirmat medicul Flavia Groșan.

PS. Conform site-ului ebihoreanul.ro, medicul Flavia Groșan riscă excluderea din profesie, în urma autosesizării Colegiului Medicilor din Bihor. Astfel, preşedintele Colegiului Medicilor Bihor, dr. Carmen Pantiș, precizează că „nu vreau să mă pronunţ asupra sancţiunilor” pe care le riscă dr. Flavia Groşan, dar acestea pot merge până la suspendarea sau chiar ridicarea dreptului de liberă practică a profesiei de medic.

Totuși, reprezentanta Colegiului Medicilor Bihor, practic, s-a pronunțat deja, și încă apăsat, declarând celor de la ebihoreanul.ro că articolele și interviurile despre și date de dr. Flavia Groşan au scandalizat medicii specialişti ATI, iar afirmaţiile acesteia reprezintă un derapaj profesional grav. Ce pronunțare să fie mai clară decât aceasta? Așa că, în curând, probabil că medicul Flavia Groșan va dispărea din peisajul medical, cu tot cu tratamentul ei, mai bun sau mai rău.

MUTICA MARIANA: Un adevarat barbat nu face asemenea referiri la adresa unei femei ,oricare ar fi ea, si cu atat mai mult cand e vorba de un medic cu rezultate neasteptat de bune.Toata stima pentru pregatirea sa clinica si pentru devotamentul fata de pacienti ,cu care a avut rezultatele excelente. Sa invete si altii! (comentariu pe Direct 24)

VĂ PREZENTĂM și COMENTARIILE CITITORILOR, APĂRUTE LA UNA DIN NUMEROASELE AGENȚII de presă care au publicat știrea despre Radu Tudor și aserțiunile său în legătură medicul Groșan:

David Oana Magda
Cat de josnic ai ajuns, sa râzi de aceasta femeie care salvează vieți, daca rămâneau pe mana dr din spitalele noastre astăzi poate erau morti. Mai bine nu am citesc nici un articol unde apari, deja imi este lehamite.

Lupusoru Cel Rau
Din pacate stiinta si rezultatele nu mai valoreaza nimic.

Din pacate protocolul pentru dizidenti indezirabili ai regimurilor „democratice” prevede discreditarea pe plan personal si profesional.

Cea profesionala a inceput: „Colegi” care reclama ca a agravat boala tratand-o. Apoi vin inventiile din trecut: colegi care spun ca nu a tratat corect pacienti in trecut (noncovid). Urmeaza 2-3 pacienti sa iasa in presa ca au tusit si doama Doctor le-a prescris „aspirina” ieftina gratis si cand au fost la alt medic le-a dat ceva scump compensat doar partial care le-a facut bine, dar sigur mureau cu „aspirina”.

Partea 2-a a inceput si ea: dupa cum se vede incearca sa demonstreze ca e nebuna, e atacata calitatea de mama/sotie/femeie/om, i se vor publica amenzi de circulatie, convingeri politice, se va gasi un var de-a 5 prin alianta comunist, un prieten pe facebook PSD-ist, etc,

Din pacate acesta e protocolul pentru dizidenti indezirabili ai regimurilor „democratice”

Berculean Radu
Din gunoi ai ieșit,în gunoi ai să crăpi .

Laurentiu Golea M
Cat de jos a coborat gretosul asta care-si zice „jurnalist”… Asta se hraneste cu voma si apoi regurgiteaza… RUSINE!

Virgil Borcut
bubosul de serviciu…securistul lingau…I…) …esti prost ca noaptea
am respectat schema doamnei de la Oradea..si este buna…ma bucur ca s-a p…. pe toti emeritii criminalii din spitale.. (…)

Sorina Anei
Tot mai jalnic ,pe zi ce trece…

Dan Mihai Soltinschi
Curata nesimtire din partea unui jurnalist. Daca esti nesimtit stai in banca ta imbecilule si nu te lega de un medic care salveaza vieti, cred ca esti in slujba celor care vor sa moara cat mai multi romani. Sa-ti fie rusine jurnalist de rahat, dute pupai in fund pe cei care te platesc,nu sa injosesti un medic care da un tratament corect pentru COVID19.

Adriana Petrescu
Ce idiot!! Nici măcar nu înțelege că salvarea în fața virusului e descoperirea medicației adecvate. Avem la ATI mortalitate de 99%(!!)
Toată omenirea așteaptă medicamente fiindcă vaccinurile sunt valabile doar câteva luni.

Dan Mihai Soltinschi
Tu nu esti sanatos la cap retardatule.

Călin Tudose
Păcăliciul ăsta mediatic este CTP-ul Antenelor. Pare a fi un soldățel infantil de tinichea care în pantaloni scurți are semi-erecții când se gudură penibil, cu suzeta în gură pe lângă diverse nulități în uniformă, totul televizat ca să putem și voma pe televizoare. În rest, aberează falnic, cu glas de tobă spartă în favoarea isteriei covid. Un mutant, nimic mai mult: așteptăm să facă public momentul înscrierii in USR. Asta când va primi ordin de la unitate

5 COMENTARII

  1. In loc sa saruti mainile acestui medic si sa nu stii cum sa -i multumesti pt binele ce-l face dumneata lovesti si umilesti. Rusine radu tudor !!! (Dumneata gonesti telespectatorii antenei 3)

  2. Un adevarat barbat nu face asemenea referiri la adresa unei femei ,oricare ar fi ea, si cu atat mai mult cand e vorba de un medic cu rezultate neasteptat de bune.Toata stima pentru pregatirea sa clinica si pentru devotamentul fata de pacienti ,cu care a avut rezultatele excelente.Sa invete si altii!

  3. Sotia lui are grad si functie inalta in MINISTERUL DE INTERNE,evalueaza psihologic angajatii ,deci amandoi sunt inregimentati la banii statului.Fara pic de rusine,de jena ataca pe unul si pe altul la comanda.Pun imaginea medicului ,fara sonor,ca cine priveste accidental televizorul sa creada ca are probleme pshice.Medode gretoase de a discredita persoane ca Av SOSOACA si Medic Flavia Grosan.Persoane ca TUdor Radu ,sunt lingaii care in orice societate se descurca ,prin discreditarea,si raul facut altor persoane.

  4. Mesajul meu este catre conducea Antena 3 daca poate sa ne prezinte ultima analiza pshiatrica pentru realizatorul Radu Tudor!Stim ca este secret medical, dar vrem stim evaluarea ultima!
    Da semne de om imposibil!Ranjeste in loc sa rada, sau vrea sa para original ca el este intelectual rasat ,si ce ce cacat mai face ell!Viseaza ca rusii ne ataca si ca el e vigilent!Un impostor ,prefacut si si nustiu ce sa-i mai zic sa se trezeasca!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here