Vrem să ne vaccinăm, dar nu e loc din cauza listelor ”speciale”! România, țara semizeilor ”speciali”, care doar în Capitală au 37 de centre secrete (până de curând) și inaccesibile prostimii ”nespeciale” din stradă

0
584

UPDATE. Luni dimineața, 15 martie, la ora 9, când a ”început” etapa a 3-a de vaccinare, locurile din București și alte 20 de județe (Bihor, Olt, Brăila, Teleorman și multe altele) erau deja EPUIZATE! Iar platforma se blochează în mod repetat. Ce mai contează dacă ”specialii” s-au vaccinat?

Virusul există! Covid-ul există și e realmente periculos. Se moare din Covid și nu puțin!

Dar ce ne facem că noi vrem să ne vaccinăm, să ne imunizăm, dar majoritatea covârșitoare a centrelor sunt (sau au fost, cel puțin până la dezvăluirile ministrului Voiculescu, care ar putea fi pedepsit pentru asta) total secrete sau … blocate de INSP?

NU o spunem noi. O spune, oficial, Ministerul Sănătății.

Nici pe vremea lui ceaușescu nu erau chiar 60 și ceva la sută din spitale destinate DOAR zellor, semizeilor și specialilor! Erau vreo câteva, probabil nici 2-3 la sută din numărul spitalelor șiu centrelor sanitare.

Datele oficiale publicate de ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, pe platforma oficială inaugurată pe 5 martie, scot la iveală un sistem paralel de vaccinare.

Atenție: Pe lângă centrele oficiale de vaccinare, accesibile în platforma națională și pe care se fac programări, mai există încă de patru (4!) ori mai multe centre care nu apar pe platformă – de la spitale, la instituții militare sau ale Ministerului Afacerilor Interne, scrie Buletin de București.

O situație făcută pe 5 zile, adică datele care sunt acum accesibile, arată că mai mult de 60% din vaccinări s-au făcut în afara centrelor de vaccinare din platforma oficială. Păi cum să mai ajungă acolo poporeanul de rând, amărășteanul, prostimea aia care devine brusc interesantă doar o dată la 4 ani?

Aproape 80% dintre centrele din București nu apar pe platforma RoVaccinare. Din 48 de centre, doar 11 sunt disponibile pentru programare pe platformă, în timp ce celelalte sunt fie cu circuit închis, fie blocate de Institutul de Sănătate Publică.

De exemplu, Spitalul Colțea nu apare în lista centrelor din platforma națională de vaccinare, dar în primele cinci zile ale lunii martie s-au vaccinat 935 oameni. Conform informațiilor de pe pagina oficială a Guvernului, avem persoane cu handicap și cadre medicale care teoretic se pot vaccina în spital, dar și mulți angajați esențiali care, în procedură normală ar fi trebuit să se regăsească în programările din platformă – angajați ai cultelor religioase, mass media, telecomunicații speciale, ai instituțiilor statului etc.

Dar, stați! Platforma națională de vaccinare pentru prostime e sublimă, dar e … blocată

Platforma națională de vaccinare e blocată duminică seara. De luni, 15 martie, ar trebui să înceapă înscrierea pentru etapa a III-a a campaniei de vaccinare.

Reprezentanţii Comitetului naţional pentru vaccinarea anti-COVID-19 (CNCAV) anunţă că se realizează un update la aplicaţia de programare, astfel încât să fie implementate listele de aşteptare. CNCAV atrage atenţia că este posibil să apară întârzieri în funcţionarea acesteia.

„În acest moment, se realizează un update important al aplicaţiei de programare la vaccinare pentru implementarea listelor de aşteptare, în conformitate cu cerinţele CNCAV. Este posibil să apară întârzieri în funcţionarea aplicaţiei”, precizează Comitetul Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV).

Până și ASF e pe lista ”specială”

E vorba de Autoritatea pentru Supraveghere Financiară. Nici ei nu pot dormi dacă nu își aduc angajații, plus rudele până la gradul 144, la centrele ”speciale”, că la coadă cu prostimea și sclavii care le plătesc salariile de zeci de mii de lei lunar nu au cum se stea, desigur, că le cad galoanele, apoi le e greață și tușesc.

Cine știe câte instituții căpușă de acest gen nu și-au mai făcut, și ele, centre speciale. Sau nu au planuri inteligente să își facă.

Dacă pentru anumite cazuri CHIAR ÎNȚELEGEM că nu se pot vaccina oriunde și oricum – măcar pentru păstrarea discreției asupra identității exacte -, ei bine, nu vom înțelege niciodată ce caută acolo ASF-ul și alte căpușe de acest gen, care nici măcar nu au atribuții militare în țara asta. Au doar atribuția să care saci de bani acasă, plus prime anuale de alte zeci de mii de lei.

Ideea inimaginabil de ”deșteaptă” a lansării și existenței acestor centre a dat imediat subiecte de scris celor ce abia le așteptau. Ce erau să facă, dacă li se oferă totul pe tavă? Să nu scrie? Ca dovadă: Citiți aici pentru mai multe amănunte. Și luați o lămâie înainte:

https://www.libertatea.ro/opinii/tolo-aratati-avizul-dragi-tovarasi-3442071

PS. Auzim că MApN (Armata) ar fi deschis centrele sale ”speciale”, făcându-le disponibile și pentru amărășteni. Nu am verificat și nici nu ne interesează, de vreme ce oricum nu ne putem vaccina dacă nu ne-a făcut mama bugetari de frunte sau măcar rude de bugetari magnifici. Dacă e adevărată treaba cu Armata, e bine. Dar e tardiv, oricum.

După cum suntem anunțați zilnic, de GCS, se moare pe capete, din ce în ce mai mult, de Covid. Câte oare din aceste zeci și sute de decese nu ar fi fost evitate dacă acei nefericiți s-ar fi vaccinat EI și nu ȘMECHERII SPECIALI ai ROMÂNIEI, că așa au vrut mușchii lor și că dă bine la petreceri sau la călătorii exotice, de mii și zeci de mii de euro, că doar ei și le permit!?

Ce contează că alții, poate din cauza asta, chiar mor?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here