Nu trebuie să ne relaxăm! Florin Cîțu a dat cea mai nedorită veste: Lucrurile se vor înrăutăți

0
357

Premierul Florin Cîțu a spus în cadrul unei că nu a venit momentul pentru o nouă relaxare a măsurilor impuse de pandemia de coronavirus, având în vedere numărul în creștere al infectărilor. „Lucrurile se vor înrăutăţi”, mai spune Cîțu, în cazul în care nu sunt respectate regulile.

Premierul Florin Cîţu a declarat în cadrul unei conferințe de presă că românii nu trebuie să se relaxeze pentru că nu a venit momentul impunerii de noi măsuri de relaxare. Acesta a motivat acest lucru prin faptul că se înregistrează o creştere a numărului de infecţii cu COVID-19.

De asemenenea, Cîțu a punctat că „lucurile se vor înrăutăţi” dacă românii nu vor respecta în continuare regulile. Pe de altă parte, premierul a spus că va face tot posibilul pentru a menţine economia deschisă.

„Nu trebuie sa ne relaxăm. Trebuie să purtăm mască în spaţiu public de fiecare dată. A început să crească iar numărul persoanelor testate pozitiv şi depinde doar de noi să menţinem situaţia sub control. Dacă nu respectăm regulile, veţi vedea că lucrurile se vor înrăutăţi”, a declarat premierul Cîţu.

Florin Cîțu: Vrem să rămânem cu economia deschisă
Acesta a dat ca exemplu situaţia din noiembrie 2020 când respectarea regulilor a dus la scăderea numărului de bolnavi şi decese provocate de COVID-19.

„Purtăm mască, distanţare socială, dezinfectant. E foarte important dacă vrem să menţinem această situaţie sub control”, a spus Cîţu.

De asemenea, Cîţu a spus că va face tot posibilul pentru a menţine economia deschisă.

„Vrem să rămânem cu economia deschisă pentru că doar cu o economie deschisă putem sa plătim acest cost al pandemiei”, a declarat Florin Cîţu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here