Ludovic Orban e aproape demis și îi trage pe mulți după el. Începe marea decontare a guvernării catastrofale din 2020

2
3662

Ludovic Orban este ca și demis din fruntea partidului. Pierderea alegerilor în favoarea PSD și guvernarea catastrofală a anului 2020 – cu celebrele chefuri fără mască din Palatul Victoria, cu afacerile extrem de dubioase și deloc puține de tip Unifarm sau Uzunu, cu miliardele dispărute fără urmă sau ”lăsate” să dispară în așa-zisele contractări pentru cele necesare în pandemie, cu vânătoarea de asimptomatici și pușcăria medicală forțată în care au fost duși fără niciun sens acești oameni (caz unic în lume), cu comunicarea lamentabilă la nivel guvernamental sau cu greșelile frecvente și lipsa totală de transparență a universal antipatizatului Grup de Comunicare Strategică, dar și cu negocierea incredibil de perdantă, pentru PNL, a ministerelor în coaliție, porecum și cu multe alte gafe, abuzuri și minciuni, toate legate de numele lui Ludovic Orban – își încep acum, atenție!, doar își încep, marea decontare.

După atacul virulent al prim vicepreședintelui PNL Rareș Bogdan, îndreptat împotriva fostului premier și actualului președinte PNL Ludovic Orban, urmează și alte atacuri, practic decisive, și care duc, fără nicio îndoială, la prăbușirea iminentă a lui Orban și nu numai a lui.

Astfel, unul din cei mai activi și vocali liberali, preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Cluj, Alin Tişe, cere insistent demisia lui Ludovic Orban din fruntea partidului, dar și – foarte important – a celor care au girat deciziile Biroului Permanent Naţional al formaţiunii politice.

“Cascadorii râsului politic. Noi va trebui să demisionăm, nu ei! În ultima perioadă am văzut că se discută mult în PNL despre demisii din funcţii, se cer capete şi se caută responsabilii ultimelor rezultate la alegeri. Demisia lui Ludovic Orban nu e destul. Demisia tuturor acelora care au girat prin vot deciziile luate în BPN al PNL se impune. Dar, tocmai pentru că unii sunt politicieni autentici, nu mă aştept ca cineva să demisioneze sau să-şi recunoască vreo responsabilitate”, a scris, marţi, într-o postare pe pagina sa de Facebook, Alin Tişe.

El mai punctează faptul că îşi doreşte în fruntea partidului oameni “mai performanţi politic”, care au ceva concret de arătat şi de spus.

”Vreau oameni mai performanți politic în frunte partidului”

“Dar, stimaţi colegi reformatori, nu vreau să înlocuiesc pe cineva cu altcineva doar pentru că îi vânează scaunul de mult timp. Sau pentru că are costume mai frumoase şi este mai tânăr. Vreau oameni mai performanţi politic în fruntea partidului! Oameni care s-au validat politic şi administrativ de-a lungul timpului, nu oportunişti, povestitori obosiţi, politicieni de paie, oameni fără caracter. Oameni care au ceva concret de arătat şi de spus. Nu oameni pe care nu îi votează nici propria lor familie. Nu oameni care stau la vânătoare de scaune şi oscioare. Nu mă va putea conduce nimeni, niciodată, inferior politic. Sunt deja de prea mulţi ani în politică, am muncit enorm şi nu mai accept incompetenţi şi incapabili să mă conducă. Cum să reformezi o ţară cu un partid nereformat condus de indivizi, unii dintre ei fără valoare politică, combinagii (dar bine orientaţi în gaşca care trebuie sau susţinuţi de cine trebuie!)?! Unii se urcă în aceste funcţii, considerând ca le-au adus de acasă, de la mama lor, iar apoi doar cu SMURD-ul mai poţi să îi dai jos”, mai scrie Alin Tişe.

Nu că vrea neapărat Alin Tișe, deși omul cam are dreptate în ce spune.

Ludovic Orban și numeroasa lui camarilă are/au multe și foarte mari probleme, care nici măcar nu au fost (încă) enunțate.

Veți fi extrem de surprinși cât de departe se va ajunge, și cât de repede, cu decontările lui Ludovic Orban și nu numai.

Evident, Ludovic Orban nu vorbește acum de demisie și vrea să pară calm, spunând că încă este, până una-alta, președintele partidului Toți fac așa. La fel a făcut și Adrian Năstase la începutul prăbușirii.

Însă înarmați-vă cu răbdare. Va dura ceva.

2 COMENTARII

  1. D-le Tise ! De acord cu d-voastră ! Dar un lucru mă frământă : Câți din actualul PNL ar vrea schimbarea în bine a României și implicit a Românilor fără să se gândească la binele lor și acoliților ???

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here