Gafă majoră în rapoartele oficiale ale Guvernului Orban: DSP recunoaște că rata infectării într -un județ este de două ori mai mare!

0
328

Gafă imensă a autorităților, dar peste care se trece ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic!

DSP Ilfov a transmis, duminică 29 noiembrie, faptul că incidența cazurilor de coronavirus la nivelul judetului este de 6,89 cazuri la 1.000 de locuitori. Anterior, GCS, Grupul de Comunicare Strategică – al guvernului – a transmis la bilanțul zilnic dat publicității o rată a incidenței infecțiilor de 3,41 cazuri la 1.000 de locuitori în Ilfov. DSP Ilfov spune că a existat o „eroare in programul informatic utilizat la calculul incidentei”.

„(…) A fost efectuata o verificare a datelor introduse in baza DSP Ilfov si utilizate la calculul incidentei zilnice. In urma verificarii efectuate s-a constatat existenta unei erori in programul informatic utilizat la calculul incidentei, eroare care a fost remediata in cursul zilei. Dupa recalcularea datelor se constata ca incidenta la nivelul judetului Ilfov este de 6,89 cazuri la 1.000 de locuitori”, a transmis DSP Ilfov, duminică.

Așadar: ” In urma verificarii efectuate s-a constatat existenta unei erori in programul informatic utilizat la calculul incidentei …! – și cu asta basta.

Să tot greșești așa, nu spui nici măcar ”Pardon, am greșit” și îți vezi de treabă mai departe… Așa guvern, așa viață! Să nu ne mai mirăm sau să ne mai plângem de mizeria materială și mai ales morală în care tăim!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here