Raed Arafat avertizează: ”În școală, copilul e supus unor reguli clare. La fel părinții și bunicii, la poarta școlii”

0
4845

La poarta școlii, trebuie să fie respectate aceleași reguli care se respectă și în școală, a avertizat secretarul de stat Raed Arafat părinții și bunicii care-și duc copiii la ore, citat de capital.ro.

„Este un aspect clar. La poarta școlii, trebuie respectate regulile care se respectă și în școală. În școală, copilul este supus unor reguli clare. Copiii respectă regulile în cea mai mare parte. La poarta școlii, trebuie și părinții, și bunicii să păstreze aceeași regulă, altfel și pentru copil e greu să explici de ce la școală respectă și când iese nu mai respectă, pentru că cel care vine să îl ia nu respectă”, a spus Arafat.

Secretarul de stat spune că faptul că părinții și bunicii nu respectă aceleași reguli și în afara clădirii școlii îi bulversează pe copii, care nu mai știu ce să înțeleagă.

„Îl derutează pe copil acest lucru. Copilul pune întrebări când vede diferența și va întreba de ce trebuie să respect în școală și afară nu. Și acasă nu e regula, nici la vecini. Copilul vede aceste lucruri și începe să pună întrebări. Trebuie controlată situația respectivă prin informarea și educarea populației.”, a mai spus Raed Arafat la Digi24.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here