Crește pandemia. Orban, tranșant, despre prelungirea stării de alertă: „Aș decide chiar azi”

0
777

Șeful Executivului, Ludovic Orban a transmis un mesaj foarte ferm despre prelungirea stării de alertă! Astfel, acesta a admis că n-ar ezita o clipă dacă ar fi pus în situația de a decide chiar astăzi.

Premierul spune că, având în vedere numărul de cazuri de infectare din ultimele zile, ar decide prelungirea stării de alertă dacă ar trebui ca astăzi să ia această hotărâre pentru mâine.

„Aș propune și aș decide prelungirea stării de alertă”, a declarat premierul la Digi24, într-un interviu pentru emisiunea „În fața ta”.

„După numărul de cazuri din ultimele zile, dacă astăzi ar trebui să iau decizia cu privire la prelungirea stării de alertă pentru mâine, aş propune prelungirea stării de alertă şi aş decide prelungirea stării de alertă.

Vedem până în data de 15 care va fi evoluţia. Rămân totuşi încrezător, optimist, fac din nou apel la oameni să nu asculte glasurile de sirenă ale celor care le spun să nu respecte regulile, care îi instigă efectiv să nu se ferească de acest pericol care există.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here