VIDEO. ”Trăim într-o Românie sinistră”! Declarații de dragoste ale lui Rareș Bogdan și Ludovic Orban către Laura Codruța Kovesi

0
2547
Rareș Bogdan, INDIGNAT de ABUZURILE doamnei KOVESI

VIDEO: IPOCRIZIA lui Rareș Bogdan în 120 de secunde… Urmăriți cu câtă indignare vorbea despre ABUZURILE doamnei KOVESI:"Doamna KOVESI să răspundă! Aceeași doamnă KOVESI! Trăim într-o Românie SINISTRĂ, în care în urmă cu un an ceream explicații doamnei KOVESI, iar acum cer explicații aceleiași doamne KOVESI, prin grija coabitării! Păi în ce țară trăim? Suntem nebuni? Îl avem pe procurorul Visinski sau Nicolski? În ce țară trăim noi?Pentru mine, este cu atât mai dureros cu cât în urmă cu un an de zile, împreună cu colegii din mass-media, sancționam ABUZURILE cu privire la anchetarea oamenilor care fuseseră la referendum (2012)!După mai puțin de un an de zile de când Kovesi scotea în stradă peste 200 de procurori pe zi, iată că azi avem 20 de procurori prezenți la un liceu! Părinți disperați, părinți care nu pot lua legătura cu copiii lor minori! Avem lipsa apărătorilor prezenți la fața locului!Cum să-i duci pe copii la DNA!? Trăim într-o țară din Papua Noua Guinee? Suntem stat polițienesc?Pare că nu se mai respectă nimic! Este incredibil! Sunt ILEGALITĂȚI crase!…Și am urmărit la Stuf, aici, în Vama Veche. Am urmărit ce se întâmplă. Este ȘOCANT! SĂ-MI RĂSPUNDĂ DOAMNA KOVESI!"

Publicată de Liviu Plesoianu pe Miercuri, 4 decembrie 2019

Greu de comentat aceste declarații de ”dragoste” și ”apreciere”, de la prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, către fostul șef al DNA România, actualmente procuror-șef european, Laura Codruța Kovesi.

Poate la fel de greu de comentat ca și declarațiile președintelui PNL, despre aceeași doamnă Kovesi, din anul 2013:

Ludovic Orban în aprilie 2013: ”Numirea lui Kovesi reprezintă o trădare față de cetățenii români!”

„Decizia premierului Ponta (de a o numi din nou ca șef la DNA pe doamna Kovesi – N.Red.) reprezintă o trădare de neacceptat faţă de toţi cetăţenii români (7,6 milioane – N.Red.) care au votat la referendum pentru demiterea lui Traian Băsescu şi care au votat USL la alegerile parlamentare. Propunerea omului lui Traian Băsescu, Codruţa Kovesi, care a fost mâna dreaptă în tot sistemul ticăloşit pe care l-a pus în mişcare Traian Băsescu, pentru mine este un act inacceptabil care mă determină ca începând de astăzi să pun semn de egalitate între Victor Ponta şi Traian Băsescu”

În prezent, PNL este cel mai înfocat și mai sufletist susținător al procurorului-șef european Laura Codruța Kovesi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here