DOAR 4 POZITIVI din 4.600 testați în București, la 12 clinici! Securitatea a blocat testările

0
644

Iată că acea ”creștere uriașă” a cazurilor de Covid, pe baza căreia se vor închide Valea Prahovei, Litoralul și alte zone, dar vor mai fi și alte măsuri de restricție în această vară, pare să nu existe mai deloc în București !

Primarul General, Gabriela Firea, a dezvăluit care este numărul bucureștenilor care au fost depistați cu Covid-19 în urma campaniei de testare pe care primarul general a inițiat-o în Capitală. Acțiunea a fost ulterior blocată de Ministerul Sănătății, fără a contesta rezultatelke testelor, pe motiv că nu există aviz de la DSP.

Rezultate incredibile în București în urma campaniei de testare a locuitorilor Capitalei pentru a se afla cine are Covid-19. Primarul General, Gabriela Firea, a dezvăluit că din cele 4.600 de teste efectuate de Primăria București, doar patru bucureșteni au fost depistați pozitiv la Covid-19.

„Doar 4 persoane din cele 4.600 care au participat la testarea noastră, efectuată la 12 clinici private sau de stat, au avut rezultate pozitive la coronavirus”, susținut Gabriela Firea.

Campania de testare inițiată în București a fost blocată destul de repede de Ministerul Sănătății, FĂRĂ A CONTESTA REZULTATELE TESTELOR, pe motiv că nu există aviz de la DSP, Direcția de Sănătate Publică, adică, practic, pentru că nu a efectuat chiar el Ministerul (Guvernul PNL), aceste teste.

Totul, probabil, din considerente de securitate a sănătății populației din București. Altfel spus, securitatea (sănătății noastre) a oprit testările, pentru ca ele să fie făcute dintr-o singură direcție, aceea sigură. Securitatea noastră e foarte importantă, nu-i așa?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here