Liviu Dragnea, greva foamei în pușcărie. Postul Realitatea PLUS, scos de pe televizoare!

2
6433

Liviu Dragnea nu mai are drept de muncă la Penitenciarul Rahova, a anunțat vineri avocata Flavia Teodosiu. Și nu e numai atât. Au apărut mai multe elemente noi.

Decizia autorităților vine după ce fostul președinte PSD și al Camerei Deputaților a acordat un interviu prin Skype pentru Realitatea PLUS.

Foarte supărat, Liviu Dragnea a transmis faptul că e posibil să intre în greva foamei, în penitenciar, după ce s-au luat mai multe măsuri asupra sa pentru că a acordat un interviu postului Realitatea PLUS.

Concret, Liviu Dragnea amenință că intră în greva foamei dacă cei de la penitenciarul Rahova nu-l lasă și pe mai departe la muncă. Anunțul a fost transmis de jurnalista Anca Alexandrescu, care i-a luat un interviu în exclusivitate fostului șef al PSD. Mai mult, postul Realitatea PLUS a fost scos de pe televizoarele din penitenciar.

„In continuare i se pune pumnul in gura, nu i s-a dat voie sa vorbeasca, acum i s-a luat dreptul la munca si m-a rugat sa transmit public ca daca nu vor reveni asupra acestui abuz va intra in refuz de mancare”, a declarat Anca Alexandrescu la Realitatea PLUS.

„Sa stiti ca Realitatea PLUS este scoasa din grila in momentul in care este difuzat interviul cu Liviu Dragnea in penitenciar. Restrictioneaza accesul la Realitatea Plus pentru ca detinutii sa nu vada interviul”, a mai completat ea.

2 COMENTARII

  1. No.1, in puscarie ca si in libertate. A fost destul ca cineva sa redeschida subiectul, pentru a i se oferi lui Dragnea ocazia sa fie in lumina reflectoarelor. Credeti ca munca ( si in special cea fizica) il indeamna pe Dragnea la protest? Nu. Dar de ce sa cada in uitare el, El Capo, dupa ultimul episod al interviului, tot de No.1? Haidem sa se poata exprima si in continuare, poate ne va vorbi si despre statul paralel din inchisoare, caci este in continuare hartuit, discriminat, persecutat etc. Iar motivul No.2, este ca isi pierde privilegiul de a reduce din pedeapsa, „pe lege”, caci cu judecatorii nu prea i-a mers. Si apoi, cine din presa poate rata subiectul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here