Pupătura băloasă a presei pe mâna Guvernului (video). ”Măsurile” de ”prevenție”, bune doar pentru prostime

0
674

Nu l-am aplaudat și nici nu l-am citit/citat întotdeauna pe Ion Cristoiu. Ba chiar l-am criticat, cât și cum am putut, suprasemnatul fiind mult mai tânăr, atât ca vârstă, cât și ca vechime într-ale gazetăriei.

De data aceasta am găsit însă un material al lui Cristoiu care merită citit, privit și ascultat cam de o sută de ori și încă pe deasupra.

E vorba de celebra deja petrecere de la Guvern, cu premierul și vicepremierul, adică capii (merge și cacofonia) numitului Guvern, alături de alți câțiva miniștri foarte importanți.

Din nefericire, NIMENI nu respectă NICIO măsură de protecție anti-COVID, nu se poartă măști în spațiu închis, unii dintre miniștri stau la jumătate de metru distanță unul de altul (inclusiv CUPLUL IMPERIAL Orban-Turcan, bun exemplu, nu-i așa?), măștile sunt aruncate pe masă, lângă mâncare(!), se fumează fără probleme – deși e strict interzis în clădirile cu birouri. Numai PROSTIMEA, ”PULIMEA” și AMĂRĂȘTENII coboară câte 7-8-10 sau mai multe etaje, din clădirile de birouri, ca să fumeze afară, conform legii.

CA SĂ NU MAI VORBIM CĂ SE BEA DE SE RUPE, ÎN VREME CE OAMENII FĂRĂ FUNCȚII NU ÎȘI ADUC DECÂT COLA ȘI FANTA LA ANIVERSĂRILE DE LA BIROU, CĂ EI RESPECTĂ LEGEA SPRE DEOSEBIRE DE semizeii și zeii de la Guvern.

Evident, toți cei care scriu despre asta sunt dușmani ai poporului, sunt spioni ruși sau chinezi, sunt bolnavi, vânduți sau corupți … nu-i așa?

Orban și minilștrii săi din PNL sunt scutiți de lege, că în România numai PROSTIMEA, fără funcții, respectă legea, de ce săi o respecte și BAROSANII?

Iată, nici nu am scris bine și au și apărut MILUIȚII din presă sau cei care așteaptă MILUIREA: ”Tudor Chirilă, atac suburban la Orban(…)”!!! ”Atac suburban” … că a înlocuit literele unui cuvânt, ce nu apare nicăieri. Dar încălcarea SUBURBANĂ și GROSIERĂ a legii de către Orban și ceilalți miniștri? Trecută în plan secund, desigur…

Așadar, ascultați-l pe Cristoiu. Vă place sau nu, e unul din cei mai puternici influencer-i de presă din România. Oricum, dacă nu îl ascultați voi, oficialilor, îl ascultă mulți alții, neimportanți acum … dar nu se știe niciodată!

PS Nu neapărat fiecare cuvânt al lui Cristoiu e real, aici. mai greșește și el, ca oricine. Dar CEL PUȚIN 80 la sută are dreptate, ceea ce e ÎNGROZITOR pentru noi toți. De exemplu, greșește când afirmă că sindrofia în afara legii ar fi avut loc la ora 15. Nu cred. Orban a spus că era pe la 17:30-18. Pot să îl cred. E la fel de grav.

Ce posturi de televiziune, de radio sau site-uri sau înscris la pomana Guvernului?

În total, sunt 723 de companii care au aplicat pentru bani, cererile fiind acum în lucru. 723 DE COMPANII DE PRESĂ CARE STAU CU MÂNA INTINSĂ, CULMEA, CHIAR LA GUVERNUL PE CARE ACUM AR TREBUI SĂ ÎL CRITICE.

Și atunci ei critică … dar îi critică DOAR PE CEI CARE CRITICĂ GUVERNUL! De pildă, pe Tudor Chirilă, cunoscutul cantautor și om de televiziune, care poate fi suspectat de orice, numai de … pesedism, nu! Sau că ar fi agentul rușilor… E DE TOT RÂSUL, vai de capul lor de milogi … se știu ei care sunt … și nu sunt singuri nici pe departe!

iar dacă nu critică, atunci schimbă vorba și analizează … modul în care săracul Orban a plătit amenzile, s-a dus el la Miliție sau a venit Miliția la el? Aceasta-i întrrebarea! DIXIT.

Găsiți aici toate companiile care în acest moment așteaptă cu mâna întinsă să fie miluite de Guvern. https://www.paginademedia.ro/2020/05/lista-companii-media-bani-pentru-presa-guvern-televiziuni-radio/

„Mi-au făcut o surpriză şi au venit să-mi ureze la mulţi ani. După ce au venit i-am servit cu o gustare, cu un pahar de bere, de whiskey.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here