O variantă, în funcție de evoluții. Românii 65 plus, cu sau fără Covid, luați pe sus de acasă și izolați complet de familii. VIDEO

55
121681

Carantinarea persoanelor care au împilinit 65 de ani este o măsură luată în calcul de ministrul Sănătății. Anunțul a fost făcut chiar de amintitul ministru, Nelu Tătaru, într-un interviu la Realitatea PLUS, acordat chiar în Joia Mare, moment foarte prost ales pentru astfel de anunțuri.

În ce ne privește, nu facem altceva decât să reproducem textul apărut pe un site foarte cunoscut, realitatea.net. Ministrul a spus zilele trecute că autoritățile se gândesc la carantinarea persoanelor vârstnice, adică acele persoane care au împlinit 65 de ani, dacă nu se respectă regulile și dacă starea de urgență „persistă mai mult decât ne așteptam”, totul într-un interviu pentru televiziunea Realitatea PLUS.

„Ne-am gandit efectiv si la niste metode sa ii ducem intr-un hotel, sa-i ducem într-o camera cu tot confortul in care sa vina cineva si sa aiba grijă de ei. Dar rămâne în funcție de evoluție”, a precizat Nelu Tătaru.

Întrebat cum vor reuși autoritățile să le asigure o cazare în condițiile în care există un număr mic de spații, Nelu Tătaru a spus că „sunt intr- adevar putine spatii, dar cand este stare de urgenta si cazurile continua si ei trebuie protejati si nu-si mai gasesc linistea in niciun caz la ei, atunci spatiile le vom gasi, in hoteluri , rechizitionate sau nu, contra cost sau nu”. Totuși, numărul persoanelor de 65 de ani și peste, în România, este foarte mare, depășind 3 milioane și jumătate, orice demers legat – în totalitatea lor – de un număr atât de mare de persoane, fiind foarte dificil de realizat din punct de vedere fizic, ca logistică, necesar uman de întreținere și spații de cazare, ca să nu mai vorbim de efectele secundare pe plan psihologic și al depresiei, efecte asupra cărora medicii de specialitate atrag tot mai intens atenția.

Dat fiind că există persoane care consideră că domnul ministru nu ar fi zis niciodata așa ceva, vă invităm să urmăriți mai jos momentele în care ministrul Nelu Tătaru a făcut declarația respectivă pentru Realitatea PLUS:

55 COMENTARII

  • VALELEUUUUU!!!SI EU CARE CREDEAM CA E UN OM MAI POTRIVIT „mai acatarea”!CE- O FI AVAND LA MANSARDA…?(MINISTRUL SAU CERCEL?) CUM GANDESTE,CACI FIECARE OM ARE ACASA …O FLOARE,O PISICA O GAINA ETC.VINE el sa le hraneasca ,sa le ude sa mature,sa faca d mancare etc.SA AIBA GRIJA DE CASA caci sunt hoti peste tot. OARE CU CE GANDESC ,UNEORI,ACESTI OAMENI?MAMMA MIAAAAAAAAAAAAAAAA!

 1. Greu de imaginat unde poate sa îi ducă gândirea!!! asta se numește bătaie de joc la adresa celor de 65 ani si chiar 70 ani care sunt încă în putere,și nicidecum grijă, sigur au alte scopuri!!!

 2. Cum sa iei omul din casa lui sa îl carantinezi fără voia lui, sa scoți omul din casa lui să-i duci la hotel? A-ți înnebunit cu ordonanțele voastre! Jigodii și scirbe

  • De acord cu d-vs, am ajuns să le stăm în gât, noi cei peste 65 de ani, să le fie rușine că pot gândi așa ceva. Nu am cuvinte, nu pot să cred că există astfel de oameni printre noi. Rusine, rușine, rușine.

 3. D–le ministru al sănătății,cum sa ma ei din casa mea si sa ma duci unde ti hraneste dumitale încap,ce ai d–le???? Am i.presia ca dumneata trebuie sa fii tratat la cap ,nu vezi ce idei tâmpit ai ? Dumneata ce varsta ai ??? Na i trecut 65 de ani ??? Cred ca ai creierul infectat ,altfel un om sanatos n-ar putea gândi asa .De-a tata stat acolo fara sa faceti nimic ,,clociti niste idei ca nici dumitale nu-ti vine A crede ce spui.Sa ne ferească Dumnezeu de asa oameni,ce fel de oameni ne conduc ,IISUSE.

 4. adica cum ? sa imi ia parintii de acasa si sa ii duca in centre sai tina ca pe caini ? ei stiu bine ca nu sunt capabil sa intretina pe cei veniti de afara si bagati 14 zile in carantina fortata. Daca vrea ca lumea sa iasa in strada si sa nu mai tina cont de autoritati sa incerce sa faca asa ceva. nu stiu ce om zdravan la cap ar fi deacord cu asa ceva. Cu parere de rau domnule ministru dar esti total idiot…

  • Cap are minte îi mai trebuie
   E un habarnist iresponsabil ca toți membrii executivului in frunte cu Werner care-și revendică guvernul.
   Avocat R F Dumbraveanu

 5. Pe voi chiar va maninca in cur!!!Nu uitati cam ce s-a intimplat prin tara in decembrie 1989 cind ROMANII au pus paie pe militienii aia jmecheri si leau dat FOC!!!VOI CHIAR ASTA URMARITI???Se face domn ministru…se face!!!!

 6. Cred ca vrei sa ii bagi în lagăre de exterminare. Ținându-i împreună, ajunge virusul la ei, și ii termini sigur și rapid. Apoi o sa anunți ca situația a scăpat de sub control, și i-ai rezolvat pe toți.
  Daca ii pui împreună, te asiguri că-i termini…

 7. Starea de urgență ar trebui ridicată imediat. Semnați petiția!
  Isteria COVID-19 provoacă efecte mai rele decît însuși virusul. Măsurile guvernanților sînt de-a dreptul criminale! Oameni cu alte boli decît COVID-19 mor fiindcă nu mai primesc îngrijiri medicale datorită faptului că toate resursele sînt dirijate pentru combaterea covid-19, dar și datorită scăderii generale a resurselor care va veni prin criza economică. Cancerul, diabetul și alte boli fac de sute de ori mai mulți morți decît covid-19. Nu mai sînt fonduri pentru investigații tip tomograf sau RMN și ca urmare mulți oameni vor muri fiindcă nu-și fac investigațiile astea care le-ar descoperi diferite boli. Mai mulți decît cei salvați de moarte prin covid-19.
  Președintele asociației bolnavilor de cancer: Riscul ca ei să moară s-a triplat în această pandemie. Au fost externați peste noapte și trimiși acasă, la sute de kilometri, să aștepte
  (restul argumentației, în textul petiției)
  https://www.petitieonline.com/oprii_isteria_covid-19_anulai_de_indat_starea_de_urgen

 8. Cum să mă ia din căsuța mea
  De bine, de rău mă descurc
  Să îmbunătățească ordonanța cu o oră în plus, fiecare are felul de trai
  Băgați în carantină nu se ia libertatea, suntem închiși
  Am văzut azi ,20 aprilie, că domnul ministru nu va face așa ceva
  Îi rog pe domnul ministru de interne, prim ministru, dl președinte, să nu facă așa ceva, o să ne aibă pe conștiință, dacă o au.

 9. Normal ca nu se vor infiinta noi case de batrani, dar pana ce toti batranii se imbulzesc claie peste gramada in piete si magazine pentru ca emancipati ca voi care comentati nu sunteti in stare sa va aprovizionati parintii si vecinii in varsta, ar fi o solutie de ai apara macar pe cei necontaminati pana acum. Normal, pentru asta trebuie crea te conditiile si cadrul legal. Sau mai bine facem si noi ca majoritatea di europa : sloboziti-i intre oameni sa moara cati mai multi, si asa sunt in plus!

 10. Și uite așa, încet, încet, reapare nazismul…De ce hoteluri și nu lagăre de exterminare. A vorbi la general despre cei peste 65 de ani este clar o măsură ce trebui luată ca nazism clar. Dacă ne referim doar la persoanele singure, cu mijloace de subzistență reduse , atunci poate ar fi bună o astfel de măsură, dar atenție…să nu intrăm în viața lor cu cizmele pline de noroi și ură…ci cu o analiză serioasă și numai în cazurile când este necesar o îngrijire a celor neajutorați…

 11. Am aflat că în spatele afirmațiilor făcute de ministrul Sănătății s-ar afla un personaj destul de important și acum dat puțin deoparte. Cred că și domnul doctor care a inițiat aceasta halucinanta idee fascista, este sărit de 65 de ani. Să _l ia pe el și să îl bage la un loc cu vreo 10 inși fără căpătâi. Noi, cei care avem case, vom sta liniștiți, pentru ca încă suntem sănătoși la minte și la corp și suntem ajutor pentru copiii și nepoții noștri.

 12. De fapt cred că nu au murit atâția pensionari cât se urmărea și asta ar fi altă metodă să îi aducă laolaltă ca să fie infectarea mai rapidă!

 13. Mai bine ca la mine acasa nu sant ingrijita nicaeri. Aveti ceva cu noi care am muncit 42 ani si am contribuit la dezvoltarea acestei tari? RUSINE

 14. Cred ca a-ți înnebunit de tot! Cum sa ne luați părinții din casa!! Chiar asa faceți genocid pe fata! Chiar credeți ca sunteți creiere de elita și noi niște prosti! Nu uitați ca voi sunteți cei fără creier puși în în funcții de conducere! Va v om scoate și noi din case și foc veți lua dacă va atingeți de părinții noștri!

 15. Un hotel de groază, cavouri multiple, ce să zic! Drepturile omului unde sunt? Respectarea demnității umane, libertatea, democrația, egalitatea, și nu în ultimul rand „dreptul la viață”!

 16. Santeti nebuni !! la azilulurile de batrini mor oamenii unul dupa altul si voi vreti sa scoateti oamenii din casa lor ???? cine va credeti ???????????????? nu aveti nici un drept asupra oamenilor sub nici o forma !!!!..ichideti granitele …nu lasati oamenii in germania…apoi inapoi sa infecteze toata tara ..de asta sa ocupati !!!!!..inchideti pietele ..controlati chefurile particulare etc…Lasati BATRINII IN PACE IN CASELE LOR !!!!!!!!

 17. Il luati pe Florin Piersic , Dorin Visan etc si ii duceți la hotel? Va râde Toata Europa ce solutii de criza aveti!!! Va iesi lumea in strada, nu va jucați cu furia poporului român!

 18. Sub indrumarea cui lucrati?, nu ATI intrunit NR. de decese si veti fi trasi la raspundere?, voi sunteti de dus la Socola, ce vreti sa faceti cu vietile parinti lor nostri, ori va ganditi voi ca asa nu mai patiti niste mii de pensili. RUSINE, ATI fugarit tineretul iar acum vreti sa exterminati si persoanele varstnice. Minti Diaboliche. 😳😬🖐️🖐️🖐️🖐️🖤

 19. Sub indrumarea cui lucrati?, nu ATI intrunit NR. de decese si veti fi trasi la raspundere?, voi sunteti de dus la Socola, ce vreti sa faceti cu vietile parintilor nostri, ori va ganditi voi ca asa nu mai platiti niste mii de pensii. RUSINE, ATI fugarit tineretul iar acum vreti sa exterminati si persoanele varstnice. Minti Diabolice . 😳😬🖐️🖐️🖐️🖐️🖤 Panicati lumea.

  • Daa, este un proiect de exterminare.Vrea sa ne prosteasca, vezi Doamne grija.. Dar, acolo, la grămadă intr_un hotel, se pot infecta mai ușor. Persoanele desemnate cica sa_i ajute, vin dinafară. Deci pot aduce vitusul. Ar muri izolatii pe capete. Apoi, cine plătește??? Si starea psihică a condamnaților la experiment??? Dar persoanele care au tratament, cand ies din izolare, nu se pot infecta si pot aduce virusul in colectivitate??? Ne vrea distrugerea. Doamne, da sa putem pleca de aici oriunde pe pamant, numai sa nu ne hotărască cineva viata inafara de Dumnezeu.

 20. Stai pe treaba ta baiete! Si tu mai ai putin si la fel te vom trata, iar astia cu pensii speciale care care 65+ au acelasi tratament? Ai dracu de jigodii!

 21. De fapt vreți să i omorâți asta deja este persecuție ,comunism ce urmăriți de fapt cu acest virus ?de ce puneți antene 5 g ?aveți noi ordine mondiale să scăpați de bătrâni?

 22. Acesta este efectul apartenenței României la U.E. – o uniune falimentară prin politicile impuse în ultima perioadă statelor membre. Ideea carantinării persoanelor vârstnice până la sfârșitul acestui an a fost lansată de Ursula von der Leyen – șefa Comisiei Europene, iar politicienii noștri, ajunși la butoane împotriva voinței noastre, exprimată democratic, nu fac altceva decât să fie niște yes men-i lamentabili în raporturile cu instituțiile U.E…
  Nu vreau să fac teoria conspirației, dar este tot mai evident că artizanii noii ordini mondiale își fac tot mai simțită prezența în politicile actuale (12 din 13 locuitori ai Pământului ar trebui să dispară)…
  Îi invidiez pe unguri și pe polonezi că au în frunte oameni cu coloană vertebrală verticală, politicieni care-și onorează mandatul dat de alegători…
  Doamne, ocrotește-i pe români!

 23. Aşa ceva nu se poate întâmpla!S-ar putea să constate că*bătrânii*,in asemenea situaţii,redevin tineri!Nu vă jucaţi cu focul crezut stins!

 24. Dle MINISTRU, CU TOT RESPECTUL PE CARE VI-L PORT, dar cum puteti sa spuneti asa ceva! Persoanele peste 65 de ani respecta toate legile si ordonantele care le dati Dvs si ceilalati colegi ai Dvs., fiti convins de asta; adica sa-i luati din locuintele lor unde sunt bine protejati si sa-i duceti pe nu stiu unde, locuri unde se pot infecta de la alte persoane fara indoiala, credeti ca e bine asa ceva? Nu e destul ca le-ati acordat doar 2 ore in plina zi(ar fi trebuit dimineata, cand e mai liber ,oricum aceasta categorie de persoane nu prea au somn si sunt activi dimineata), cand nu au mijloace de transport, stau la cozi si au si eu treburi de platit facturi, de luat medicamente etc. oricum timpul e foarte limitat(se deplaseaza mai incet); asadar mai lansati cate o idee din asta nastrusnica ca saracii parintii nostri se imbolnavesc de inima. Eu sunt cercetator stiintific, lucrez si ma straduiesc sa fac lucrurile cat pot eu de bine; asa ca si Dvs. si ceilalati colegi, judecati putin mai mult si apoi lansati ideile Dvs. si ale celorlalti. Sper ca veti reveni, Dumnezeu sa va lumineze!

 25. Faceți eforturi pentru a demonstra că sunteți sub orice critică față de guvernele anterioare.
  Sunt 3.5 milioane de persoane care au depășit 65 de ani. Unde ați putea să-i transferați????

  Ajută-i DOAMNE că nu știu ce fac:

 26. Faceți eforturi pentru a demonstra că nu știți să guvernați.
  Sunt 3.5 milioane de persoane care au depășit 65 de ani. Unde ați putea să-i transferați????
  DOAMNUL să vă ajute.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here