Gabriela Firea îl ridică în slăvi pe Ponta și îl ATACĂ DUR pe premier: ”Pentru mine, Orban este Dragnea 2”!

0
1995

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea a declarat, duminică seara, la România TV, după atacurile la adresa sa, că premierul Ludovic Orban ar trebui să se gândească la oameni și să lase deoparte atacurile politice.

„Pentru mine, Orban este Dragnea 2. Face aceleași lucruri. Îi transmit să se gândească la cetățeni. A fost viceprimarul Capitalei și trebuie să facem totul pentru oameni.

Nu se poate vorbi la nesfârșit despre poluare dacă nu colaborăm cu ministerele. Nu putem vorbi de trafic dacă nu facem centura ocolitoare”, a declarat Gabriela Firea.

Această atitudine vine la foarte scurt timp după ce aceeași Gabriela Firea îl ridicase în slăvi pe fostul premier Victor Ponta la congresul Pro România.

Chiar dacă în trecut s-a aflat pe poziții divergente cu Ponta, acum edilul Bucureștiului l-a lăudat pe fostul său coleg de partid, pe care l-a numit „cel mai performant premier al României în ultimii ani”. De asemenea, ea a făcut mai multe aluzii la faptul că ar putea fi dată afară din PSD pentru că a apărut la convenția Pro România.

„Îi mulțumesc lui Victor Ponta pentru faptul că are viziune, așa cum acum câțiva ani a întins o mână bucureștenilor și ne-a susținut, sunt convinsă că și acum va înțelege că doar noi vom reuși să modernizăm Bucureștiul. București are nevoie să mergem împreună, pe același drum”, a spus Firea, direct către Ponta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here