Orban, discurs incendiar: „Nu dau 2 bani pe criticile PSD! Guvernul cade în picioare! Nu mă judecă unii născuți din pixul lui Dragnea”

0
321

Miercuri, la dezbaterea pentru moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Orban, premierul Ludovic Orban a lansat un atac incendiar la adresa PSD.

Redăm câteva din principalele declarații ale lui Ludovic Orban.

Au fost probleme cu cititul. Sunt înțelegător fata de voi. Sunteți parlamentari născuți din pixul lui Dragnea. Nu veți scăpa de stigmatul asta. Ați votat toate proiectele împotriva României.
Puteți sa faceți ce vreți, nu ma las judecat de voi, pentru ca în trei ani ați arătat de ce sunteți în stare.
Voi, având o majoritate parlamentară, ne atacați pe noi. Voi ați dat OUG 13 pentru a îi scăpa pe pușcăriabilii care vă conduceau. Noi am dat OUG ca să salvam prostiile și incompetenta voastră.
Sunteți niște viespi cu venin pentru români. Nu dau doi bani pe ce spuneți voi, pe părerile și criticile PSD la adresa noastră.”

„Vreţi, nu vreţi, sunteţi parlamentari născuţi din pixul lui Dragnea şi nu veţi scăpa de stigmatul acesta toată viaţa voastă. Trei ani de zile l-aţi slugărit, aţi susţinut toate acţiunile antiromâneşti care au aruncat în aer România şi care ne-au adus pe marginea prăpastiei”, a spus Ludovic Orban.

Premierul a spus că nu se lasă judecat de PSD.

„Puteţi să faceţi ce vreţi, nu mă las judecat de voi. În trei ani de zile aţi arătat clar de ce sunteţi în stare, de sărăcie, dezinformare, slugărnicie şi nu aţi adus nimic bun României”, a precizat premierul, după citirea moțiunii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here