VIDEO. Alexandra Stan și noile ei ”OBSESII” de succes!

0
2016

Alexandra Stan, cântăreața cu succes pe plan internațional, a publicat pe contul de YouTube, prima melodie în 2020. Iar ea și-a ales bine strategia – o melodie în limba română pentru a cuceri publicul românesc. 

Piesa se numește “Obsesii” și a fost lansată în ultima zi a lui ianuarie pe platforme muzicale precum iTunes, Google Music, Deezer, Spotify dar și altele, fiind însoțită de o copertă deosebită.

La numai 6 ore de la publicarea pe mediul digital, artista a reușit să ocupe locul 3 in Topul iTunes Romania, locul 230 Top iTunes Olanda și 299 în Mexic. Pe de altă parte, videoclipul oficial al melodiei “Obsesii” a avut deja premiera, pe 2 februarie, la ora 20:00, cântăreața fiind surprinsă în ipostaze ca rupte din basm, așa cum au fost și coregrafia împreună cu dansatorii prezenți. Conceptul filmării și regizării a stat în mâinile lui Bogdan Daragiu, iar producția muzicală și versurile au fost realizate de Alex Pelin și Vlad Lucan.

Piesa “Obsesii” poate fi ascultată aici: https://youtu.be/Z2hjJH90Yqk

Încă de anul trecut Alexandra Stan a bătut palma cu MediaPro Music și Universal Music România pentru începerea unei colaborări care le vor aduce acestora, nu ne îndoim, multe succese.

Prima melodie lansată sub Universal Music România s-a intitulat “I Think I Love It” , clipul a fost regizat de către artistul Criss Blaziny, iar pe partea de producție și versuri i-am remarcat pe Radu Bolfea, Cătălin Safta, Adelina Stângă, Vlad Lucan și însăși artista – Alexandra Stan. Criss Blaziny și artista de talie mondială nu sunt la prima colaborare. Melodia “Au Gust Zilele” a fost lansată în vara anului 2016, clipul fiind regizat la Constanța. Criss Blaziny feat. Alexandra Stan – “Au Gust Zilele” – https://youtu.be/0PUSlkPoPe8

Alexandra Stan și-a făcut debutul în domeniul muzicii cu ajutorul celor de la MediaPro Music, în momentul lansării single-ului “Lollipop (Param Pam Pam)”, clip care ulterior a fost surclasat de celebrul “Mr. Saxobeat” – hitul de nivel modial, care a fost Number One în numeroase țâri din Uniunea Europeană dar și de pe celelalte continente. Tot “Mr. Saxobeat” a reușit performanța de a se clasa ca melodia Number One a anului în Topul Billboard Hot 100 Songs, din Statele Unite ale Americii.

De-a lungul carierei, au urmat piese precum “Get Back (ASAP)”, “Lemonade”, “Thanks For Leaving” fiind piesa cu care și-a refăcut apariția în lumea muzicii după neplăcutul eveniment produs în vreme ce era alături de fostul său manager Marcel Prodan, în 2013. Nici colaborările nu au stat pe loc, cântăreața având single-uri de top cu artiști precum Daddy Yankee, Manuel Riva, Havana & Nadir Tamuz sau Mohombi. Facebook: https://www.facebook.com/AlexandraStanTheArtist. Instagram: https://www.instagram.com/alexandrastantheartist

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here