REZULTATELE OREI 19. Bătălia se încinge pe ULTIMII METRI!

0
1144

Exit Poll IRES ora 19:00: Noi date despre cifrele de la alegerile prezidențiale care se desfășoară astăzi. Klaus Iohannis rămâne pe locul 1 la o diferență categorică, în vreme ce Dăncilă și Barna se mențin la procentele anterioare, însă cu o foarte posibilă creștere a candidatului USR, în urma votului masiv al Diasporei.

Este clar că va fi o bătălie încinsă, până pe ultima sută de metri, așa cum se spune în sport. De fapt, va fi până pe ultimii metri… Și încă cum va fi!

Exit Poll IRES ora 19:00 – Alegeri prezidențiale 2019

Iată noile cifre ale IRES, prezentate de româniatv.net:

  • Klaus Iohannis – 38%;
  • Viorica Dăncilă – 22%;
  • Dan Barna – 16,5%;
  • Mircea Diaconu – 8%.

Secțiile de votare s-au deschis la ora 07:00 și se vor închide la ora 21:00. Rezultatele de mai sus sunt oferite de institutul de sondare a opiniei publice IRES. Postul de televiziune Realitatea TV va prezenta datele IRES, în timp ce celelalte televiziuni din România vor prezenta cifrele oferite de CURS-AVANGARDE.

Alegerile din acest an vor fi o surpriză uriașă din toate punctele de vedere. Până la această oră s-au prezentat la vot, în România, 8.137.000 de cetățeni, iar participarea în Diaspora a depășit 610.000 de votanți. Locul doi se va disputa, conform tuturor scenariilor și estimărilor, între candidata PSD și candidatul USR, iar mâine vom primi cel mai probabil datele cele mai concrete după numărătoarea voturilor care va avea loc în această noapte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here