Membru USR. „Barna, ai refuzat orice dezbatere în cursa internă pentru președinție”

0
354

Președintele USR, Dan Barna, este contestat puternic interiorul propriului partid chiar înainte de debutul campaniei electorale. Lui Barna i s-a transmis că își pierde legitimitatea de a mai candida împotriva lui Dăncilă și Iohannis.

Deputatul USR Cosette Chichirău îl contracandidează pe Barna la președenția partidului, dar și-a exprimat stupoarea pentru lipsa de spirit democratic din USR pe un grup intern.

„Ai refuzat orice dezbatere în cursa internă pentru președinția partidului până pe 31 august, ultima zi de campanie. Ai organizat alegerile interne înaintea celor prezidențiale. Două greșeli care ne dau de gândit. Dar a greși e omenește. Repară aceste greșeli acum – hai să dezbatem, hai să amânăm alegerile – și vei putea intra onorabil în cele două curse, pentru președinția USR și a țării. Persistă în greșeală și îți vei pierde legitimitatea de a candida într-un proces democratic, pentru că nu pare că susții democrația”, a scris Cosette Chichirău într-un mesaj postat pe un grup de discuții al USR.

Practic, Chichirău reușește performanța să o ajute direct pe Viorica Dăncilă. Prin atacurile sale, deputatul îi slăbește autoritatea chiar celui care o contracandidează pe Dăncilă pentru a intra în turul doi al alegerilor prezidențiale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here