Fostul Primar General Sorin Oprescu revine!

0
338

Fostul primar al Capitalei Sorin Oprescu a vorbit pentru prima dată despre o nouă candidatură la președinție sau la Primăria Generală și despre cum a decurs viața lui, din momentul arestării sale în 2015.

„Uite că au trecut aproape patru ani. După trei ani și jumătate de depoziții de martori, de apărători, am avut senzația că trăiesc din nou clipele anului 2015 și că hotărârea de atunci luată și pusă într-un plic galben a fost desfăcută.

A fost desfăcut plicul cu o hotărâre luată atunci și că eu trebuie să dispar, asta este percepția mea: Oprescu a făcut destule, a devenit enervant și a fost și conjunctura anilor 2015, atunci când toată lumea era vinovată, era posibilă transpunerea ideii de neam de infractori, toți eram niște infractori.

Tot scenariul de atunci a dus la patru ani de zile de stat în fața instanțelor de judecată”, a spus Sorin Oprescu la Antena 3.

Totodată, Sorin Oprescu a precizat că nu va mai candida niciodată la locale sau prezidențiale. „Nu! Este sfârșitul carierei. La 70 de ani pot să stau liniștit”.LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here