Incredibil! Femeie din București ucisă cu agenții de poliție la ușă, după telefon la 112

0
102

Absolut uluitor și înfiorător. O femeie ar fi fost omorâtă noaptea trecută în București în timp ce agenţii de poliție se aflau chiar la uşa ei.

Vecinii femeii, care a fost ucisă de fiul său, susţin că atunci când au ajuns primele echipaje de poliție, femeia încă trăia, iar ţipetele ei se auzeau din locuinţă. Când poliţiştii au reuşit să intre în casă, era însă prea târziu pentru victimă.

”M-a rugat pe fereastra de la bucătarie, fiind suprapuse, să chem Salvarea sau Poliția fiindcă o omoară. Singurele vorbe pe care le-am auzit. Am format 112, o doamnă mi-a răspuns, i-am spus cazul foarte repede, ca să înțeleaga ce grav este.

Au venit după 20-25 de minute. Au așteptat descarcerarea și au desfăcut ușa pe la 9 și ceva. Cam la o oră au spart ușa. Când au venit polițiștii prima dată, dânsa mai striga. Pe parcurs n-a mai avut voce. Nu se mai auzeau decât trancăniturile lui. Lua tot ce avea în cale și trântea de pământ. Până atunci, a trântit tot în capul doamnei”, a declarat vecinavictimei pentru A3..

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here