Facebook lucrează acum la cei mai buni parametri

0
1368

Vestea excelentă este că, în acest moment, Facebook funcționează la cei mai buni parametri ai săi. Ba chiar, conform mai multor utilizatori, funcționează încă mai bine decât înaintea apariției unor probleme în decursul săptămânii care e pe cale de a se încheia.

După cum se știe, miercuri, timp de câteva ore, Facebook şi Instagram nu au putut fi accesate în unele ţări din Europa, precum și în state din America de Sud şi din SUA.

Răspunzând prompt solicitărilor, compania Facebook a transmis, legat de problemele de accesare întâmpinate de utilizatori din diverse părţi ale lumii, miercuri, că nu a fost vorba despre un atac cibernetic,.
„Ştim că unii oameni întâmpină dificultăţi în accesarea aplicaţiilor Facebook. Lucrăm pentru rezolvarea problemei cât mai curând”, a fost primul mesaj publicat de Facebook pe Twitter.
După o oră, compania a revenit: „Suntem concentraţi pe rezolvarea problemei cât de curând, dar putem confirma că problema nu este legată de un atac DDoS (tip de atac folosit de hackeri pentru a întrerupe activitatea unui site, n.r.)”.

Companie de prestigiu recunoscut, Facebook are, lunar, peste 2 miliarde de utilizatori activi în întreaga lume. Instagram este parte a companiei lui Mark Zuckerberg, înfiinţată în 2004. Şi această platformă are mai mult de 2 miliarde de utilizatori activi în întreaga lume. (foto spynews.ro)


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here