Gabriela Paraschiv, aurul european și viitorul unei campioane

0
532

3 Martie este o zi cu totul specială pentru o tânără minunată, din lumea sportului, un carecter și un suflet de aur, cu o dăruire și o valoare sportivă de excepție: 
Gabriela Paraschiv împlinește 18 ani și, cum spuneam, dincolo de calitățile ei interioare și sufletești extraordinare, este deja medaliată europeană și mondială de junioare și, desigur, multiplă campioană națională!

La mulți plini de împliniri și de fericire, Gabi, din partea Direct 24, să ai în continuare cel mai senin și luminos drum și destin posibil, în această lume atât de dură, de dificilă, de nebună, dar și dumnezeiesc de frumoasă a canotajului!

Ai avut în 2018 cel mai bun an al tău de până acum, de muncă, performanță și medalii la toate competițiile internaționale la care ai participat, ceea înseamnă mult, chiar mult! 2019 va fi și mai încărcat, și mai plin de reușite, nu am și nu avem nicio îndoială!

Gabriela Paraschiv s-a născut pe 3 martie 2001, la Călărași. A început canotajul la 13 ani, în 2014, antrenorul care a descoperit-o fiind Daniel Bănățeanu.

A fost multiplă campioană și medaliată națională pe apă și indoor, devenind campioană națională din nou, la ergometru, dublu, chiar zilele trecute, alături de o altă tânără excepțională și de mare viitor, Cristina Drugă. În 2018, la Campionatele Europene de juniori din Franța, Gabriela Paraschiv a cucerit bronzul la 4 vâsle (4x), iar la Campionatele Mondiale de juniori din Cehia, a castigat un alt prețios bronz, la opt plus unu (8+). 
În fine, anul a fost încheiat cu încă două medalii balcanice de argint, la 4 vâsle (4x) și la opt plus unu (8+).
.

LA MULȚI ANI SENINI, GABI! Drumul tău este deja străjuit de îngerii izbânzilor și ai luminii! 
Doar să rămâi omul MINUNAT care ești!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here