BREAKING NEWS. Traian Băsescu, răsturnare de situație la Bruxelles

1
3028

Răsturnare de situație în cazul fostului președinte al României la începutul acestei săptămâni, după ce, începând de vineri, 25 martie, Traian Băsescu a trecut prin mai multe situații-limită, în care, în cazul său, s-a vorbit de atac vascular cerebral (AVC), infarct, pierderea vocii și a auzului, inclusiv despre riscul de a-și pierde chiar și viața. Iată însă că, din fericire, lucrurile par a lua o turnură favorabilă omului care a condus PDL și PMP.

Astfel, conform unor surse de presă, Traian Băsescu ar fi fost externat din spitalul din Bruxelles, după ce a fost stabilizat de doctori. Fostul președintele a fost internat din cauza unor probleme la inimă.

Băsescu fusese internat într-un spital privat din Bruxelles, acolo unde s-a luat și se ia în considerare în calcul și posibilitatea unei intervenții pe cord.

Acum, Traian Băsescu a fost externat, după ce medicii l-au stabilizat.

Potrivit unor surse belgiene, pe timpul internării Traian Băsescu ar fi fost conştient şi a vorbit.

Fostul președinte a fost și la Spitalul Militar din București, în urmă cu două săptămâni, tot pentru aceleași probleme la inimă.

Cert este că până în momentul de față familia nu a comunicat absolut nimic în legătură cu acest subiect.

Apropiații spun însă că ACUM s-ar afla în stare stabilă și așteaptă să vadă ce decizie iau medicii în cazul lui. Evident, îi dorim multă sănătate, dincolo de orice alte considerații legate de fosta sa funcție și activitate.

UPDATE. S-a anunțat oficial că Traian Băsescu a primit un termen de 60 de zile pentru a elibera casa de protocol, primită ca fost președinte al României, în urma sentinței definitive a ICCJ legate de colaborarea fostului președinte cu Securitatea ca poliție politică. El devine astfel primul președinte din istoria României care este evacuat din casă, pierzând și celelalte drepturi de fost președinte: indemnizație de 75 la sută din salariul actualului președinte, consiler și secretar, pază și protecție de la SPP, mașină de la SPP etc. NU își va pierde, însă, actualul mandat de parlamentar european.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here