Ciolacu: „Nu doar corupția ucide, ci și incompetenţa și negijența. Sper ca USR să răspundă penal pentru felul în care a condus sănătatea”

0
516

Referitor la domeniul Sănătăţii şi la certificatul verde de vaccinare, Marcel Ciolacu, preşedintele PSD şi preşedintele Camerei Deputaţilor, a spus într-un interviu la Antena 3 că omul cel mai îndreptățit să vorbească despre aceste măsuri este Alexandru Rafila. Referitor la USR acesta a spus că speră ca cei care au dat dovadă de incompetență în gestionarea sistemului de sănătate să răspundă penal.

„Am avut întâlniri cu ambasadorii țărilor nordice şi mi-au spus că primele lucruri pe care le-au comunicat au fost reacțiile adverse apoi ce înseamnă vaccinarea. La noi a fost o neîncredere în autorități. Cum a condus USR ministerul Sănătăţii este inadmisibil. Văd că tot mai scot capul de parcă nu au fost la guvernare. Tot ce s-a întâmplat în sistemul de sănătate şi nu numai cu COVID, neaccesul bolnavilor cronici la sistemul de sănătate şi altele eu sper să răspundă penal pentru aceste lucruri. Am văzut că în Franţa au început pentru că nu numai corupția ucide dar şi incompetența şi neglijenta. Când îţi asumi asemenea demnități trebuie să te uiți în oglindă dacă faci faţă sau nu mai ales în momente atât de grele pentru România”, a punctat Marcel Ciolacu, foarte decis, la Antena 3.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here