Gata? Dan Barna a plecat, cu bagaje, din Palatul Victoria (FOTO)

0
287

Vicepremierul României Dan Barna ar fi părăsit Palatul Victoria, spune Antena3, care a și prezentat o serie de imagini ce-l înfățișează pe co-președintele USR-PLUS mutându-și lucrurile din birou în mașină.

Vicepremierul Dan Barna și-a luat lucrurile din Guvern și le-a mutat în mașină. Potrivit sursei citate, politicianul USR-PLUS a mutat mai multe acte, dar și obiecte personale, printre care și o minge de fotbal, pe care Dan Barna a așezat-o în portbagajul autoturismului.

Ședința de guvern a început cu o imagine halucinantă. Vicepremierul Dan Barna a fost surprins când pleca de la Palatul Victoria cu mai multe bagaje. Gestul său vine după ce premierul Florin Cîțu le-a cerut miniștrilor USR Plus să demisioneze, dacă semnează moțiunea.

In imaginile surprinse de echipa Realitatea Plus se vede cum vicepremierul Dan Barna și echipa sa ies din Palatul Victoria și se urcă într-o mașină. O persoană din staff-ul lui Barna duce o minge de fotbal, pe care o pune în portbagaj.

Premierul Florin Cițu, potrivit surselor politice citate de Realitatea Plus, i-ar fi atenționat pe cei de la USR Plus că în cazul ieșirii de la guvernare vor pierde și toate posturile din teritoriu și descentralizate.

Acțiunea vicepremierului Barna vine în contextul în care USR PLUS a decis să nu participe la ședința de guvern de vineri, ora 16.00, în cadrul căreia premierul Florin Cîțu vrea să aprobe programul „Anghel Saligny”.

Niciun ministru USR PLUS nu a participat la ședința de vineri.

Ordinea de zi a şedinţei Guvernului. Florin Cîțu speră la „onoare”

Agenda ședinței de Guvern poate fi completată cu proiecte de acte normative incluse pe lista suplimentară.

PROIECTE DE ORDONANȚE DE URGENȚĂ

PROIECT DE ORDONANȚĂ DE URGENȚĂ pentru aprobarea Programului Național de Investiții “Anghel Saligny” (citește AICI).

Cîţu cere demisia miniştrilor USR-PLUS, dacă depun moţiune de cenzură

Premierul Florin Cîțu a fost întrebat dacă va remania miniștrii USR PLUS dacă vor depune moțiunea de cenzură împotriva sa.

Întrebat dacă va demite din funcție miniștrii USR-PLUS, având în vedere că își propun să înainteze, chiar vineri seară, o moțiune de cenzură împotriva Guvernului, premierul Florin Cîțu a spus: „Eu cred că în România, astăzi, mai avem onoare. Și atunci, în momentul în care toți am ieșit în stradă împotriva lui Liviu Dragnea care și-a dat jos propriul Guvern, atunci când depui o moțiune împotriva propriului Guvern, poate că o demisie de onoare trebuie”, a declarat Florin Cîțu, în cadrul conferinței de presă.

Demiterea Guvernului Cîțu, singura șansă a României de a trăi

Acuzații fără număr la adresa Guvernului Cîțu. Cu toate că și USR PLUS se află la guvernare alături de liberali, reprezentanții acestui partid s-au hotârât să scape de actualul premier. În textul moțiunii, ei recunosc că lucrurile nu se îndreaptă în direcția dorită.

Iată începutul textului moțiunii de cenzură pregătită de USR-PLUS și AUR:

„Demiterea Guvernului Cîțu, singura șansă a României de a trăi!

România este condusă de un guvern al nepăsării naționale, pregătit să îngroape România într-un sac de plastic, fără slujbă religioasă, fără să verse o lacrimă. Avem un președinte în funcție, un prim-ministru și miniștri care se presupune că lucrează la bunăstarea acestei țări și a locuitorilor ei, dar România arată ca o țară pustiită, care merge din rău în mai rău, în care oamenii și-au pierdut orice încredere în guvernanți și în instituțiile publice. România nu arată ca o țară condusă în interesul locuitorilor ei, în interesul firmelor autohtone, în interesul celor mulți, în interesul omului de rând, în interesul celor cinstiți și muncitori.

Contribuabilii, fie ei cetățeni sau firme, susțin prin taxele și impozitele pe care le plătesc un aparat de stat care nu pare să lucreze în interesul lor. Acest lucru se poate vedea la fiecare pas și în fiecare domeniu de activitate. România moare cu zile dacă mai rămâne mult timp la mâna guvernării PNL-USRPLUS-UDMR.

Acest guvern a acționat și acționează zi de zi împotriva românilor, împotriva intereselor României, iar cel mai firesc lucru ar fi fost, așa cum am solicitat în mai multe rânduri, o demisie a guvernului Cîțu, pentru a nu mai pierde nici o clipă în a reda cetățenilor demnitatea și speranța la un trai mai bun. Acest guvern este astăzi condus de un cetățean cu grave probleme de natură penală!..”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here