A explodat bomba. Mircea Badea, iubitul secret al Oanei Zăvoranu

0
761

nainte de a fi cu Carmen Brumă, prezentatorul Mircea Badea a umblat doar cu spuma vedetelor din România. Deși a negat că ar fi avut ceva cu Oana Zăvoranu, vedeta are altă părere.

În anul 2001, presa spunea că între Oana Zăvoranu și Mircea Badea ar avea o poveste de iubire. Surprinzător pentru multă lume, dar prezentatorul a negat public. La auzul acestor vorbe, Oana i-a pus capac cu declarațiile sale șocante.

„El voia că eu să îl înșel pe iubitul meu că să fiu cu el. Mi-a zis că pentru mine este dispus să o lase pe mamaie. Venea la mine prin spatele blocului, pe la ghenă, pe unde îi este locul. Am crezut că este un tip ok, de-asta l-am primit acasă. A început să facă jiu-jitsu pe la mine, să îmi smotoceasca motanul… Atunci am zis: ‘Ia stai puțin’! Are curaj să vorbească cu mine? Hai să facem cumva să vorbim! Să îmi zică el mie în față că mint”, a spus Oana în 2012.

Noi am fost împreună înainte de a fi cu Pepe

Dar Oana Zăvoranu nu s-a oprit aici cu declarațiile, continuând cu altele și mai șocante. „Noi am fost împreună acum șapte-opt ani, chiar înainte de a fi cu Pepe. Ai uitat când veneai noaptea la mine acasă, în Dorobanți, deghizat? Cu o glugă în cap că să nu te vadă nimeni, că aveai tu impresia că ești urmărit de cetățeni? Era speriat de bombe și mai stătea și vreo jumătate de ora vizavi și apoi intră prin spate.

Se crede buricul pământului, asta e o boală. Păi spune că eu am vrut publicitate pe spatele lui… eu i-am făcut onoarea să mă cuplez cu el. Când am găsit altul, l-am lăsat. El era cu topmodela’ și se vedea cu mine. Dacă era fin, trecea peste subiect elegant, așa cum am făcut și eu. Dar tu vii să mă faci duduie, negi și mă mai și ameninți?”, a spus Oana, în 2012, potrivit viva.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here