AUR-ul se face praf! „Băi, George, dacă ești OK, dă pe față cine te șantajează”

0
623

Aparenta armonie din sânul AUR s-a făcut praf și pulbere. Senatorul Diana Șoșoacă a transmis duminică un mesaj dur, după ce ar fi primit amenințări telefonice la adresa copiilor ei. Avocata exclusă din AUR povestește despre o întrevedere într-un bar, la care erau și Sorin Lavric și Claudiu Târziu, promisiunile pe care i le-a făcut George Simion, despre șefii de filiale și cum a fost amenințată că fiului ei i se pregătește un dosar penel fals. Șoșoacă susține că liderul AUR este șantajat de cineva pentru a nu-și respecta promisiunile făcute față de români în campania electorală.

„Băi George, mă uităm că nu mai ai atâtea distribuiri. Apropo, dragii mei, în spatele AUR se află o echipa de IT-iști puternică, care face tot ceea ce trebuie să facă pe internet. Că să șțiți de unde vine puterea. Păcat că am aflat prea târziu. Am crezut că toți oamenii aia de acolo sunt naționaliști.

L-am văzut pe George, care părea un om ok. Dacă ești ok, dă pe față cine te șantajează.

George, ești obligat față de tot acest popor. Ți-am zis foarte clar, dacă AUR se destramă va fi ultima șansă a poporului român să răzbească împotriva acestei mafii care depășește mafia siciliană. Asta am descoperit eu la Comisia de Abuzuri.

Ți-am spus să nu-ți bați joc. Ți-am spus că suntem singurele persoane care mai putem schimbă ceva în România. Ce ți-au făcut? Sau nu ai fost niciodată cel care ai zis că ești? De ce nu ai putut să ai o întâlnire cu mine?

Înainte cu o săptămâna de trădarea lui Lavric și Târziu, ne-am întâlnit în patru, la un bar și ai spus atât: Am desființat președinții de filiale și filialele din România. Pentru că vrei să nu provoace nimeni vreun Congres, pentru că vrei să conduci România, ori în calitate de prim-ministru ori în calitate de președinte. Și te-am întrebat „și Călin Georgescu pe care l-ai susținut”, și ai spus „Eu vreau să conduc România”, afirmă Șoșoacă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here