Bolnavă de cancer lăsată să înghețe în curtea spitalului/ Bătrână de 85 de ani, venită pe picioare, lăsată să moară în fața spitalului așteptând o hârtie

0
818

Un caz de la Tg.Jiu pe care îl prezentăm alăturat e revoltător de-a dreptul. Și nu e singurul caz din România, nici pe departe. Dimpotrivă, sunt neînchipuit și nepermis de multe cazurile de acest fel, foarte adesea ele încheindu-se cu moartea pacienților care ar trebui îngrijiți și protejați CU ORICE PREȚ.

Nu toți medicii sau personalul medical fac așa. Nu. Dar sunt totuși MULȚI, foarte mulți CARE PRIN COMPORTAMENTUL LOR ABERANT ȘI CRIMINAL DISTRUG DESTINE ȘI FAMILII întregi. Nu generalizăm nici pe departe, dar sunt inadmisibil de multe cazuri.

… Și chiar dacă, de pildă, în cazul de la Tg. Jiu, pe care îl veți citi mai jos, pacienta – din fericire – nu a decedat, felul în care a fost tratată este de-a dreptul monstruos.

Cum a fost și în situația lui Andrei Bogdan, tânãrul de 33 de ani din Vaslui care în luna octombrie 2020 a decedat în conditii mai mult decât suspecte în spitalul din Bârlad. Dupã mai bine de trei luni de la înmormântare, un procuror al Parchetului de pe lângã Tribunalul Vaslui a admis deshumarea trupului si examinarea lui, existând indicii temeinice cã pacientul nu a murit de coronavirus, asa cum au trecut medicii în certificatul de constatare a decesului. De altfel, când familia a primit trupul decedatului acesta avea numeroase echimoze și urme de lovituri, găuri în corp și o ureche ruptă, conform fotografiilor făcute.

… Sau cum au fost cazurile a numeroase femei gravide ori care abia născuseră, plimbate cu cinism și criminală nepăsare între spitale, până când unele dintre acestea au decedat!

Cine crede că vom trece sub tăcere astfel de multe cazuri (cum face majoritatea presei) și ne vom prosterna în fața criminalilor în alb se înșală. Vom scrie despre numeroase alte situații, deja cunoscute, și le vom distribui peste tot, ca să înțeleagă românii ce fac acești mizerabili, ocrotiți cel mai adesea de propriile lor forme de ”control intern” și plătiți din banii publici (adică ai celor pe care îi ucid pur și simplu) cu salarii lunare de sute de milioane de lei vechi.

Înțelegem că medicii și personalul medical sunt aproape de bolnavii de Covid, că își asumă niște riscuri, uneori majore, chiar adeseori majore, dar asta nu înseamnă că au dreptul să își bată joc de sănătatea și viața oamenilor, în anumjte cazuri! Și, în plus, exact aceleași riscuri și le asumă și polițiștii, jandarmii, pompierii, vânzătoarele, casierele, personalul din super- și hiper-market-uri, profesorii și mulți alții.

NE CEREM SCUZE NUMEROȘILOR MEDICI CARE ÎȘI FAC DATORIA. Dar nici așa nu se mai poate. Și astfel cum există ingineri corecți și incorecți, profesori corecți și incorecți, șoferi buni și răi, unii chiar aberanți sau criminali, absolut la fel se întâmplă și cu medicii și personalul medical. Numai că în vreme ce toate categoriile profesionale sunt sancționațe pentru greșelile lor (am văzut, nu-i așa?, și judecători ajunși la pușcărie, probabil pe bună dreptate), iată că medicii, cu salarii fabuloase, în totală discrepanță cu ale altora, nu răspund niciodată pentru greșelile sau pentru faptele lor, unele posibil chiar intenționate, ori dintr-un malpraxis strigător la cer.

Oare medicii au fost declarați SUPRAOAMENI, DEASUPRA LEGII și nu știm noi?

Cazul monstruos de la Tg.Jiu

AȘADAR: O bolnavă de cancer nu a fost primită în spital pe motiv că nu ar fi trecut 72 de ore de la externarea din spital. Pacienta scuipa sânge.

Femeii i s-a făcut rău și a fost adusă la Spitalul Județean de Urgență (700) din Târgu-Jiu, cu ambulanța, însă a fost trimisă acasă. Conform familiei, bolnava a fost refuzată la internare și scoasă din spital. Rudele femeii au venit și au găsit-o pe femeie în curtea spitalului, înghețată de frig și au luat-o înapoi acasă. Personalul medical a încercat să explice că protocolul standard a fost urmat și că femeia nu putea fi internată din nou, la mai puțin de 72 de ore de când ieșise din spital, scrie Antena 3.

Se pare, însă, că personalul de pe ambulanță nu a informat familia asupra acestui aspect și a preluat pacienta de acasă, doar ca aceasta să fie apoi refuzată la Unitatea de Primiri Urgențe a spitalului.
Când familia l-a confruntat pe asistentul de la camera de garda și i-a spus că pacienta scuipa sânge, acesta fiind motivul pentru care a fost preluată de ambulanță și dusă la spital, acesta nu a mai avut nicio replică.
Cei din conducerea Spitalului Județean Târgu-Jiu fac acum, vezi Doamne, o anchetă internă pentru a vedea ce s-a întâmplat exact. NE-AM LĂMURIT. Tot bolnava sau familia ei vor fi vinovați

Vă rugăm să ne scrieți în zona de comentarii a acestui material

Poate cunoașteți cazuri similare, de orice fel, mai grave sau mai puțin grave, în care diverse persoane au avut de suferit sau chiar au murit din cauza personalului medical.

VOM PRELUA IMEDIAT INFORMAȚIILE din comentariul dumneavoastră și le vom publica, nu doar aici, în măsura în care nu sunt vădit tendențioase sau exagerate.

Dacă s-a ”scandalizat” vreun medic, citiți și materialul de mai jos. Criminalul de la Corabia

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here