Sibianca Adela Cojan, de 1 an și 2 luni șefă a CNAS, va fi trimisă acasă de noul ministru USR al Sănătății, Vlad Voiculescu

0
1355

Sibianca Adela Cojan, șefa Casei Națională de Asigurări de Sănătate, care a fost instalată în funcție imediat după venirea primului cabinet Orban, încă din 2019, va fi înlocuită curând din foarte importanta funcție pe care o deține.

În acest timp, liberalii pun tunurile pe Vlad Voiculescu, noul ministru al Sănătății, care începe în forță și vrea să schimbe masiv oamenii și sistemul sanitar lăsate de cabinetul Ludovic Orban.

Astfel, Adrian Gheorghe, cercetător în economia sănătăţii la Colegiul Regal de la Londra, care a făcut parte din echipa lui Vlad Voiculescu și în primul mandat al acestuia la şefia Ministerului Sănătății, se pare că a acceptat deja oferta de a administra bugetul asigurărilor publice de sănătate din România.

Reamintim că, din postura de director executiv al Spitalului Polisano din Sibiu, Adela Cojan a fost numită preşedinte CNAS printr-o decizie a fostului premier Ludovic Orban, încă de la începutul mandatului său, decizia fiind publicată în Monitorul Oficial pe 11 noiembrie 2019.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here