Acuze devastatoare: „Nu Biserica a umplut spitalele, ci colcăiala de interese enorme pe niște cârpe, numite măști” ”Statul practică prea mult DUBLA MĂSURĂ”!

0
1353

Preotul Eugen Tănăsescu, purtătorul de cuvânt al Arhiepiscopiei Tomisului, a declarat, într-o postare pe Facebook, că „Nu Biserica a umplut spitalele, ci colcăiala de interese enorme pe niște cârpe, numite măști”.

În ceea ce-l privește pe preotul Eugen Tănăsescu, acesta are 48 de ani și este posesorul un CV impresionant, cu nu mai puțin de 3 (trei) facultăți absolvite și un doctorat. Astfel, Eugen Tănăsescu are studii universitare de Teologie, Jurnalism, Electrotehnică-Electronică şi IT. Are un doctorat în Teologie, cu o teză de doctorat în domeniul misiologiei comunicaţionale. A fost hirotonit preot în 1999. Este și Director la „Radio Dobrogea”, postul confesional al Arhiepiscopiei Tomisului. Nu pare deloc un ”neavenit” într-ale teologiei și ale culturii, în general, acest om, nu-i așa?

Revenind la marea sărbătoare religioasă de luni, 30 noiembrie, să reamintim că, deși instanţele de judecată au interzis organiza pelerinajul de la Peştera Sfântului Andrei, oamenii au participat totuşi la slujba de astăzi. Și acum postarea pe Facebook:

„Nu-l scoateți vinovat pe IPS Teodosie, pentru că niște cinici v-au dat cârpe de doi lei, de s-au umplut spitalele.

Au apărut retorii care se agită irațional că „ce alegi, Peștera sau ATI?” și că IPS Teodosie incită la nerespectarea legii.

Le atrag atenția că-s orbi și surzi.

Credincioșii au fost purtați prin frig, ploaie, soare, după hatârul guvernanților, că vezi Doamne, e pericol la Biserică.

Asta în vreme ce n-au fost probleme cu înghesuiala de prin metrou, mall-uri sau alte temple ale comerțului.

În vremea asta, nimeni nu răspunde că 90% (mai nou) din măștile puse „spre protecție” au fost niște cârpe. A trecut virusul prin ele ca deciziile guvernanților prin birouri, fără nici o opreliște.

Dar important e să supraveghem credincioșii cu elicoptere. Filtrele poliției sunt mai ceva ca măștile. În vreme ce SUA și Franța au anulat interdicțiile discriminatorii.

Nu Biserica a umplut spitalele, ci colcăiala de interese enorme pe niște cârpe, numite măști.

Pe care au tupeul să le și redenumească „acoperitoare faciale” doar ca să-și acopere, juridic, șmenul. În rest, vă lasă să le cumpărați ca păcăliții, că tot nu vă protejează.

Când expui populația la infectare, cu o cârpă neconformă în peste 90% (!!!)din cazuri, când transportul în comun e prima cale de transmitere a virusului și poți merge oriunde pe proprie răspundere, vii și repeți obsesiv că n-ai voie să mergi la o slujbă undeva în pădure…

Statul practică prea mult dubla măsură”, a scris Eugen Tănăsescu în postarea de pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here