Nicușor Dan are câteva procente în plus chiar și după ”dezvăluirile” împotriva sa

2
4144

Mai sunt puține ore până la alegerile locale, iar scorul este strâns între principalii candidați pentru fotoliul de Primar General al Capitalei, actualul edil Gabriela Firea (PSD) și Nicușor Dan (susținut de PNL și USR-Plus).

Susținătorii actualului edil, Gabriela Firea, NU AR TREBUI SĂ SE BUCURE PREA DEVREME, chiar dacă în spațiul public au apărut acele ”dezvăluiri” legate de activitatea Asociației ”Salvați Bucureștiul”!

Astfel, cu mai puțin de trei zile înainte de alegeri, Nicuşor Dan, candidatul dreptei pentru Primăria Capitalei, are un avans de două procente în faţa Gabrielei Firea, primarul în funcţie, potrivit unui sondaj Novel Research comandat de PNL şi obţinut de Adevărul.

Marja de eroare e de 3,7 %, 35% din respondenţi nu sunt siguri dacă vor merge la urne. De subliniat că sondajul a fost realizat după înregistrarea în urma căreia Nicușor Dan e acuzat că ar fi intervenit pentru oprirea unei demolări în parcul Orășelul Copiilor din Sectorul 4.

Competiţia electorală în Bucureşti, conform Novel Research:

1. Nicuşor Dan – 42%

2. Gabriela Firea – 40% 3.

Traian Băsescu – 9%

Alţii – 9%

Un singur e lucru, lupta dintre Nicușor Dan și Gabriela Firea va fi ”la baionetă” și totul va fi decis de prezența la vot.


2 COMENTARII

  1. Băăăi, ce ați pus in cafeaua de dimineață, pentru că vreau și eu 🤣🤣🤣 Ce dracului visați mă peste noapte? Sau încă se plătește greu pentru campania lui MUCINCEAI? 🤣🤣🤣 Forget about it, o va lua pe cârcă, cu toată dragostea 🤣🤣🤣

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here