FOTO. Klaus Iohannis, fără mască la discuţiile cu liderii europeni

0
1032

Președintele Klaus Iohannis a fost surprins fără mască de protecţie la Bruxelles, în cadrul întâlnirilor cu liderii europeni, în timp ce în toate aparițiile oficiale de la Palatul Cotroceni şeful statului le cere românilor insistent să poarte mască şi să păstreze distanţarea socială pentru a evita îmbolnăvirea cu COVID-19. Președintele României, Klaus Iohannis, s-a aflat zilele acestea la Bruxelles unde a participat la reuniunea Consiliului European.

Pe parcusul reuniunii, şeful statului a purtat mască de protecţie în mai multe situații, arătând că știe cum trebuie procedat, aşa cum se poate observa din fotografiile postate pe site-ul Administraţiei prezidenţiale.

Dar, în cadrul vizitei de la Bruxelles, Klaus Iohannis a avut şi alte întâlniri în cadru ceva mai restrâns, la care – SURPRIZĂ TOTALĂ – nu a purtat mască, deşi CHIAR ÎN STRICTA SA APROPIERE se aflau mai mulți oficiali europeni, în frunte cu Emmanuel Macron, care POARTĂ mască de protecție, aşa cum se poate vedea dintr-o fotografie postată chiar pe site-ul Consiliului European.

În cele 240 de poze postate pe site-ul de la Bruxelles, Klaus Iohannis nu este singurul oficial care apare fără mască de protecție.

Cancelarul german Angela Merkel de exemplu, apare fără mască de protecție în unele poze, la fel și premierul bulgar Boiko Borisov, premierul maghiar Viktor Orban. Chiar și președintele Consiliului European, Charles Michel, este surprins fără mască de protecție.

O altă poză realizată cu șefii de state și de guverne în jurul unei mese rotunde arată că o parte din ei nu poartă mască de protecție. În această poză, unii poartă mască de protecție, majoritatea nu.

Toate pozele din acest material sunt descărcate de pe site-ul oficial al Consiliului European:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here