ROMÂNIA PE MARGINEA PRĂPASTIEI. Legea carantinei

0
370

Câteva mii de persoane au ieșit, începând de duminică seara, în Piața Victoriei ți pe alte străzi ale Capitalei, pentru a manifesta împotriva „dictaturii sanitare” care e pe cale a fi instaurată, dacă Senatul va promulga ACEASTĂ LEGE UNICĂ ÎN LUME.

Mulți dintre protestatari au fost deja ridicați și amendați de jandarmi. Normal, nu-i așa?…

Iată numai unul din manifestele celor din Piața Victoriei, un text CUTREMURĂTOR care arată în ce PERICOL ESTE ACUM ROMÂNIA și CÂT DE IMPORTANTA VA FI DECIZIA SENATULUI.

„Toți oamenii care susțin Legea Dictaturii Sanitare, în forma abominabilă condeiată de Guvern, sunt complici la distrugerea democrației şi libertăților cetățenești din România.

Legea este în întregime neconstituțională. Iată doar câteva aspecte:

De la ambiguitatea inițială, nefiind specificat un anume virus, sau infecție, lăsând loc pentru încarcerarea oamenilor care au orice fel de infecții, pentru că, vezi Doamne, “reprezintă un risc pentru sănătatea publică”.

Până la toate articolele neconstituționale care instituie detenția forțată a cetățenilor în spitale, confiscarea și distrugerea bunurilor personale, idei asupra cărora Curtea Constituțională a României s-a pronunțat deja.

Culminând cu experimentele umane, cetățenii SUSPECȚI și ASIMPTOMATICI fiind supuși, obligatoriu, unor tratamente medicamentoase, fără acordul lor. Faptă care încalcă toate punctele Codului de la Nürnberg.

Obligativitatea adoptării recomandărilor emise de un organism global care a excelat în afirmații contradictorii și pseudo-stiintifice, OMS, reprezintă o subminare a suveranității naționale și este o situație unică în istoria României. Dacă OMS declară o pandemie, orice fel de pandemie, atunci în mod AUTOMAT este intstituită starea de urgență în România!

Mai mult decât atât, transformarea cetățenilor României în “ciumații Europei”, prin prezentarea acestor cifre alarmante, de la nivel diplomatic, reprezintă un atac grav la poziția geopolitică a țării în interiorul Uniunii Europene și în întreaga Lume.

Câteva declarații halucinante din ultimele zile, în care asistăm la o campanie de PR îngrozitoare pentru ca SENATUL să voteze legea Dictaturii Sanitare:

Rareș Bogdan: “Presa trebuie să ia exemple de oameni care au trecut prin calvarul coronavirus și să vorbească. Ca să putem CONVINGE oamenii că acest virus există!” dar dacă chiar trebuie să CONVINGI oamenii de existența unui “virus ucigaș”, atunci poate că mortalitatea nu este cea clamată de voi. COVID-19 NU este nici sectă în care să crezi și nici un virus necruțător, ci o nouă tulpină de coronavirus, adică o gripă care trebuie tratată cu seriozitatea specifică gripei. Da, există și trebuie tratat cu seriozitate.

O afirmație de neînțeles ȘI FOARTE PERICULOASĂ a autorităților este următoarea: “Virusul nu ține cont de Constituție!”.

Dar virusul afectează OAMENI, care trebuie să respecte Constituția României și ale căror drepturi fundamentale sunt GARANTATE de Constituția României. Mai mult decât atât, autoritățile care trebuie să limiteze răspândirea unui virus trebuie să RESPECTE CONSTITUȚIA ȘI DREPTURILE CONSTITUȚIONALE ALE CETĂȚENILOR, indiferent de virus, de epidemie, de pandemie, de orice!

“Întregul cadru legislativ trebuie schimbat!”, este o afirmație care, coroborată cu îndemnul premierului de a nu respecta Constituția României, ne determină să înțelegem că însuși Klaus Iohannis își dorește schimbarea Constituției prin referendum. Lucru foarte posibil, deoarece se dorește amânarea alegerilor și, implicit, prelungirea mandatelor aleșilor locali.

Nimic nu justifică adoptarea unei asemenea forme de dictatură medicală, nici dacă epidemia făcea zeci de mii de victime, nu 1000. Puținele voci care mai sunt libere in țara asta au datoria să semnaleze şi să oprească acest ABUZ URIAȘ şi această turnură halucinantă a lucrurilor. Ruşine tuturor celor care aderă, susțin sau încurajează instaurarea dictaturii! Au murit părinții şi bunicii nostri pentru libertatea pe care acum scuipați, pentru că v-ați speriat de o gripă și alegeți să trăiți ca sclavii.

ROMÂNIA SE POATE TRANSFORMA într-o dictatură sud-americană.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here