Rareș Bogdan îi desființează pe ”MAIMUȚOII și IMBECILII” PNL care vin să ceară salarii de 15.000 de lei de la stat!

0
1583

Rareş Bogdan, prim-vicepreşedintele PNL, a lansat un atac tranșant și deschis, fără ocolișuri sau bârfe, la adresa unuia din cei mai importanți consilieri ai lui Ludovic Orban, economistul Bogdan Glăvan, considerat de toată lumea a fi unul din oamenii cei mai apropiați ai premierului.

„Vă doresc să nu fiți niciodată în situația mea, pentru că eu trebuie să răspund pentru tot felul de imbecili, care fac tot felul de cretinisme, pentru tot felul de indivizi… dacă vrei să iei 15.000 lei, stai mă acasă.

Că nu am venit la guvernare, nu am alergat ca nebunul un an de zile în toată ţara şi nu am dormit 4 ore pe noapte ca să iei tu salariu de 15.000 lei. Eu am alergat pentru PNL şi alerg pentru PNL alături de 240.000 membri nu ca dl Glăvan sau alţi maimuţoi să îşi ia Consiliu de Administraţie sau să spună că el a venit la guvernare ca să ia un salariu de 15000 lei. Asta chiar mă scoate din sărite.

Pentru că nu am pus niciun om în vreun Consiliu de Administraţie, nu am niciun Consiliu de Administraţie, nu mă interesează să numesc vreun om în Consiliu de Administraţie şi nici să numesc oameni care să spună, dacă chiar e aşa, că a venit la guvernare ca să ia 15.000 de lei. Mi se pare aberant. Ştii ce greu e să răspunzi pentru aceşti glăveni când eşti de bună credinţă şi vrei ca ţara să se schimbe? Sunt într-o situaţie în care îmi vine să ies public şi să spun mai multe decât spun, pentru că eu nu am venit la guvernare ca Glăvan să ia 15.000 lei şi 7 consilii de administraţie”, a declarat Rareş Bogdan, la B1 TV.

Bogdan Glăvan, consilierul premierului Ludovic Orban, conduce Fondul Român de Contragarantare (FRC) și ar fi fost înregistrat spunând că nu-l îl interesează să muncească, că vrea să-și ia banii, salariul de 15.000 de lei.

Foști angajați FRC, dați afară de Glăvan imediat cum acesta a fost numit ca șef al Fondului, au reclamat, prin mass-media, modul în care, exclusiv cu sprijin politic, Bogdan Glăvan şi iubita sa, Flavia Anghel, au ajuns la conducerea FRC, între primele sale măsuri de management fiind disponibilizarea salariaților!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here