Streinu-Cercel a fost DEMIS de ministru. Incredibil ce s-a scris despre autorul planului ABERANT și INUMAN împotriva celor de peste 65 de ani.

1
950

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a anunțat joi că l-a demis pe Adrian Streinu Cercel de la șefia Comisiei științifice speciale anti-COVID din Ministerul Sănătății. În locul lui a fost numită Adriana Pistol de la Institutul de Sănătate Publică

”Nu am putut fi de acord cu dânsul. Decizia a fost de a-l demite din Comisia științifică de la nivelul ministerului”, a spus Tătaru, făcând referire la planul incredibil, aberant și diabolic al lui Streinu Cercel de izolare totală a cetățenilor peste 65 de ani.

„Dacă situația va impune vom trimite și Corpul de Control la Spitalul Matei Balș”, a mai anunțat Nelu Tătaru.

Aveți mai jos câteva elemente foarte interesante despre GAFELE MEDICALE ENORME ale lui Streinu-Cercel, dar și despre alte activități ale acestuia.

”A doua zi după ce în România fusese depistat primul caz de infectare cu noul coronavirus, pe 27 februarie, Streinu-Cercel a declarat, într-un interviu la Digi 24 – „coronavirusul este de 10 ori mai slab decât gripa”.

Mai devreme, în luna ianuarie, când epidemia deja depășise granițele Chinei, Adrian Streinu-Cercel spunea că „riscul ca epidemia să ajungă în România este substanțial redus”. Tot atunci, Streinu-Cercel spunea că „nu există teste rapide” pentru depistarea infecției cu virusul care făcuse la acel moment 3.000 de morți deja.

O declarație controversată a fost și cea referitoare la dezinfectarea cu spirt medicinal, despre care medicul a spus că nu este eficientă, așa cum este cea cu produsele de curățenie pe bază de clor.

În zilele în care în România se făceau puține teste din cauza absenței încă pe teritoriul țării a aparatelor PCR, Streinu-Cercel s-a asociat cu primarul PSD al Capitalei, Gabriela Firea într-o inițiativă criticată din cauza diferenței de tratament pe care o propunea – 10.000 de bucureșteni să fie testați cu prioritate,cu teste rapide, în fața blocurilor.

Adrian Streinu-Cercel a terminat medicina în 1982, iar în 1988 era deja consilier al ministrului comunist al Sănătății, Victor Ciobanu. Lucra ca medic specializat în boli infecțioase la Spitalul Colentina, la conducerea căruia a și ajuns în 1990.” Sursa europalibera.org.

Iată mai jos și un alt material, extrem de interesant, tot despre dl Streinu-Cercel.

Noi nu spunem că aceste materiale sunt adevărate sau false. Spunem doar că ar merita să le citiți. Atât. Ar merita să le citiți, apoi să vă exprimați, în forul interior, părerea personală. Noi nu vă influențăm cu nimic. Vă informțm doar, cu două materiale ce vin cu afirmații ULUITOARE, cu citarea surselor . Dvs veți decide dacă sunt reale sau nu.

1 COMENTARIU

  1. D-nu ministru al sanatate, vreti sa concenteati oameni de 60 + si sai duceti an hoteluri, ce povesti de copi spuneti, vreti sai terminat (sai lichidati)mai bine spus, sau sa faceti Experimente pe ei, faceti procedura ca Hitler ,nu se poate asa ceva ,este stupid ce vorbiti

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here